• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meram mahalle şenlikleri başladı
28 Haziran 2011 Salı 11:55

Meram mahalle şenlikleri başladı

Meram Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen mahalle şenlikleri Melikşah Mahallesindeki programla start aldı.

Melikşah pazar alanındaki mahalle şenliğine Melikşah, Yaka, Alavardı ve Dedekorkut mahallelerinden binlerce vatandaş katıldı.

Mahalle şenliklerinin 22 Temmuz’a kadar devam edeceğini belirten Meram Belediyesi Başkan Vekili Übeyit Aça, “Bu yılki etkinliklerimiz 13 farklı noktada gerçekleştirilecek. Belediye olarak sadece fiziki belediyecilik hizmetleri yapmıyoruz aynı zamanda sosyal ve kültürel belediyecilik hizmetlerine de büyük önem veriyoruz. Mahalle şenlikleri de bunlardan biridir. Umut ediyoruz ki bu şenliklerle mahalle halkının birlik ve dayanışması daha ileri noktalara gelir” dedi.

Çocuklara ve yetişkinlere yönelik yarışmalarla başlayan şenlikte, illüzyon ve ateşbaz gösterileri, aşuk-maşuk, palyaçolar, halk oyunları ve yöresel kaşık oyunları büyük beğeni topladı. Program, Meram Belediyesi Konevi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen komedi oyunu ve konserle sona erdi.

Mahalle şenlikleri 29 Haziran Çarşamba günü Vali Necati Çetinkaya İ.Ö.O. 1 Temmuz Cuma günü Kaşınhanı Pazar alanı ve 2 Temmuz Cumartesi günü  de Alakova İ.Ö.O.’da devam edecek. Etkinlikler saat 20’de başlayacak.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA