• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meram cami çıkışı helva dağıttı
04 Şubat 2012 Cumartesi 15:02

Meram cami çıkışı helva dağıttı

Önemli gün ve gecelerde vatandaşlara ikramda bulunmayı gelenek haline getiren Meram Belediyesi, idrak edilen Mevlid Kandili nedeniyle halka helva dağıttı.
Meram Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Meram’ın üç farklı bölgesinde bulunan Amber Reis Camii, Arıoğlu Camii ve İğdeli Camii'nde vatandaşlara helva ikramında bulunuldu.
Meram Belediyesi olarak kültürel etkinlikler konusunda Konya’nın önde gelen ilçe belediyelerinden biri olduklarını vurgulayan Başkan Dr. Serdar Kalaycı, “Bütün önemli gün ve gecelerde bu tür etkinlikler düzenliyoruz. En son Muharrem Ayında 25 bin kişiye aşure dağıtmıştık. Kandiller birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bizleri manevi anlamda yakınlaştıran önemli gecelerdir. Bu nedenle biz de mevsimine göre halkımıza şerbet, ballı süt, helva ve aşure gibi ikramlarda bulunuyoruz. Önümüzdeki mübarek günlerde de bu geleneğimiz devam edecektir.” dedi.
Helva ikramına yoğun teveccüh gösteren vatandaşlar da, “Böyle önemli bir günde ikramda bulunduğu için Meram Belediyemize teşekkür ediyoruz.” dediler.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA