• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meram Belediyesinden örnek proje
29 Nisan 2012 Pazar 14:04

Meram Belediyesi'nden örnek proje

Meram Belediyesi, Psikolojik Destek ve Aile Danışma Merkezini açarak sosyal belediyecilik alanında yapmış olduğu örnek çalışmalara bir yenisini daha ekledi.
Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, diğer alanlarda olduğu gibi sosyal belediyecilikte de örnek hizmetler yapmaya devam ettiklerini belirterek, "Konevi Kültür Merkezimiz bünyesinde yeni kurduğumuz 'Psikolojik Destek ve Aile Sağlığı Merkezi'nde aile dokusunu güçlendirmek ve ailedeki çözülmeleri problem çıkmadan önlemeye çalışmak için aile üyelerine yönelik olarak bireysel danışmanlık ve çift terapisi yapılacak. Bunun yanı sıra toplu şekilde her Çarşamba saat 14.00’te Belediyemizin Meclis Salonu'nda “Mutlu Aile Olma” seminerleri düzenlenecek. Ayrıca Merkezde, öğrencilerimize yönelik olarak “Eğitim Koçluğu” (sınav kaygısı, sınav stresi, sınav stratejisi, motivasyon, zaman yönetimi, kendini keşfetme, başarı, özgüven vb.) hizmetinin yanında, Yaşam Koçluğu, İş ve Meslek Danışmanlığı, Kariyer Danışmanlığı gibi hizmetler de verilecek" dedi.
Halktan gelen yoğun talep üzerine bu yıl Ana Baba Okulu-4'ü de açtıklarını hatırlatan Başkan Kalaycı, "Ücretsiz olarak verilecek Ana Baba Okulu-4'e kayıtlar 3 Mayıs 2012'ye kadar devam edecek. Konusunda uzman akademisyen ve eğitimcilerin katılacağı eğitim seminerleri 4 hafta sürecek" diye konuştu.
Meram Belediyesi tarafından açılan "Psikolojik Destek ve Aile Danışma Merkezi"ndeki eğitim seminerlerine katılmak isteyen vatandaşların önceden randevu almaları gerekiyor. Psikolojik Danışma Uzmanı, Evlilik ve Aile Danışmanı Ali Şeker'in danışmanlığındaki Merkezin iletişim bilgileri şöyle:  323 00 51,  mail: mavi_yol42@hotmail.com
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA