• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meram Belediyesinden Gödeneye büyük hizmet
02 Mayıs 2013 Perşembe 14:07

Meram Belediyesi'nden Gödene'ye büyük hizmet

Meram Belediyesi, Konya'nın ilk uydu kenti olan TOKİ Konutları'nın bulunduğu Gödene Mahallesi'ne örnek yatırımlar kazandırmaya devam ediyor.
Meram Belediyesi, Konya'nın ilk uydu kenti olan TOKİ Konutları'nın bulunduğu Gödene Mahallesi'ne örnek yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Yaklaşık 17 bin nüfusun yaşadığı bölgeye 30 bin metrekarelik güzel bir park kazandırılıyor.
Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Gödene Mahallesi'nde bulunan TOKİ Konutları'nın yanında yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu. Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Günindi, parktaki çalışmalar hakkında Başkan Kalaycı'ya bilgi verdi. 
Gödene Mahallesi'ne örnek bir park kazandıracaklarını belirten Başkan Kalaycı, "TOKİ Konutları'nın 1'inci ve 2'nci etapları arasında yaklaşık 30 bin metrekarelik bir park alanı vardı. Bakımsız bir görüntüye sahip bu alanı, çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın akşamları da nezih bir ortamda zaman geçirebilmelerini sağlamak için tamamen elden geçiriyoruz. Yaklaşık 2 aydır buradaki çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Çocuk oyun alanları, kafeteryası, su göletleri, basket sahası, fitness sahası ve diğer kullanım alanları düzenleniyor ve yaklaşık 800 bin TL'ye mal olacak. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Konya'nın ilk uydu kenti özelliğindeki Gödene Mahallesi'ne önemli hizmetler yaptıklarını vurgulayan Başkan Kalaycı, "İmar ile ilgili çalışmaların yanı sıra yaklaşık 2,5 milyon TL'ye mal olacak alışveriş merkezi ve sosyal tesis inşaatı da devam ediyor. Yakın bir zamanda da okulun hemen yanında bulunan araziye yapılacak yarı olimpik kapalı yüzme havuzun ihalesini yapacağız. İkinci etap konutlarının hemen arkasında yapılacak spor kompleksinin de ihalesini yaptık. Orası da yaklaşık 2,5 milyona mal olacak. Dolayısıyla çok kısa bir sürede TOKİ Konutları'nın bulunduğu Gödene Mahallesi'nde yaptığımız yatırımların toplam maliyeti 10 milyon TL'yi bulacak. Bu rakama kapalı yüzme havuzunun fiyatı dahil değil. Yaptığımız tüm yatırımların Gödene Mahallemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA