• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meram Belediyesinden büyük kampanya
08 Mayıs 2013 Çarşamba 15:54

Meram Belediyesi'nden büyük kampanya

Meram Belediyesi Suriyeli mültecilerin çocuklarına hediye etmek için düzenlediği kampanyada toplanan oyuncakları Hatay'daki Suriyeli çocuklara teslim etti.
Meram Belediyesi Suriyeli mültecilerin çocuklarına hediye etmek için düzenlediği kampanyada toplanan oyuncakları Hatay'daki Suriyeli çocuklara teslim etti.
Suriyeli çocukların eğitim gördüğü Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki El-Selam Okulu'ndaki törene Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, AK Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci, İHH-AYDER İnsani Yardım Derneği Başkanı Hidayet Yılmaz, belediye meclis üyeleri ve AK Parti Meram ilçe teşkilat üyeleri katıldı.
Başkan Kalaycı, İlçe Başkanı Bezirci ve diğer katılımcılar, araçtan aldıkları oyuncak kolilerini Suriyeli çocukların eğitim gördüğü El-Selam Okulu'na taşıdılar. Daha sonra öğrenciler hep birlikte sure ve dualar okudular.
Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı ve beraberindeki heyet kolilerin içindeki oyuncukları Suriyeli çocuklara hediye ederken duygulu anlar yaşandı.
Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, "Belediye olarak ülkemizde bulunan Suriyeli mültecilerin çocuklarına oyuncak toplamak için güzel bir kampanya başlattık. Kampanyamıza hem Konya'dan hem de şehir dışından yoğun ilgi oldu. Topladığımız oyuncakları bugün Suriyeli yavrularımıza hediye ediyoruz. Çocuklarımız, en çok sevdikleri oyuncaklarını bu kampanyaya bağışlayarak destek oldular. Ben bu kampanyaya destek olan tüm yavrularımızı yürekten tebrik ediyorum" diye konuştu.
El-Selam Okulu Müdürü Lemiye Nahas da, "Getirdiğiniz hediyeler için sizlere çok teşekkür ediyorum. Suriye halkına verdiği destekten dolayı Türkiye'ye müteşekkiriz" dedi.
Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı ve beraberindeki heyet daha sonra Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'nda düzenlenen Suriye'ye bin ton un gönderim törenine katıldı.
 
 
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA