• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meram Belediyesi internet sitesini yeniledi
22 Kasım 2012 Perşembe 12:04

Meram Belediyesi internet sitesini yeniledi

Konyanın merkez Meram Belediyesi, vatandaşların daha kolay ve etkin bir şekilde kullanabilmesi amacıyla resmi web sayfası olan "www.meram.bel.tr"yi yeni yüzüyle hizmete sundu.
Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, e-belediyecilik çalışmaları kapsamında internet sayfasında değişiklik yaptıklarını belirterek, “Yeni web sayfamız, vatandaşlarımızın Meram hakkında her bilgiye kolaylıkla erişebilmesi için tasarlandı. Sitemizin görselliği arttı ve dinamik bir yapıya kavuştu. Meramlılar, Meram’a dair her şeye sürekli güncellenen sayfamızdan ulaşabilecekler” dedi.
Güncel teknolojiler kullanılarak hazırlanan Meram Belediyesi'nin yeni web sitesi; ziyaretçilerin hızlı ve kolay bir şekilde aradıklarını bulmaları, hizmetleri ve projeleri incelemeleri ve belediyeye ulaşmaları için sade ve kullanışlı bir ara yüz ile tasarlandı. www.meram.bel.tr'ye masa üstü bilgisayar, cep telefonları vb. teknolojiler ile de kolayca ulaşılabiliyor. Yeni web sitesi ile ihaleler, projeler, duyurular gibi bilgiler çok hızlı bir şekilde güncellenerek vatandaşlara sunuluyor. Sitede kullanılan altyapı sayesinde vatandaşların talepleri anında görülüyor. Ayrıca e-belediye sisteminde yapılan tasarım ve uygulama değişikliği ile de artık e-belediyecilik hizmetlerine çok rahat ulaşılabiliyor.
Ziyaretçiler, www.meram.bel.tr adresine tıklayarak, belediyeye ait güncel haberleri okuyabiliyor. İnternet üzerinden vergi ödeme dahil her türlü işlemi gerçekleştirirken, bina adres, imar ve ada parsel, vergi mükellef ve yapı ruhsat bilgilerine 24 saat ulaşabiliyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA