• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meram Belediye Meclisi: Bayrak As dedi
02 Aralık 2009 Çarşamba 13:15

Meram Belediye Meclisi: 'Bayrak As' dedi

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ve belediye meclis üyeleri, Konyasporun Bayrak As kampanyasına destek verdi.
Meram Belediye Meclisi’nin Aralık ayı toplantısının ilk birleşimi Meclis Başkanı Serdar Kalaycı başkanlığındı yapıldı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra Meram Belediyesi Meclis Üyesi ve Meram Belediyespor Kulüp Başkanı İlker Özkan tarafından Konyaspor’un “Bayrak As” kampanyasına destek olunması ile ilgili bir teklif sunuldu. Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar’ın da Meram Belediyesi Meclis Üyelerinden biri olduğunu hatırlatan Özkan, Konyaspor’un bu kampanyasının çok anlamlı olduğunu belirterek destek olunmasını istedi.
Konyaspor’un Turkcell Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, “Konyasporumuzun başkanının belediye meclis üyelerimizden biri olması bizim için gurur verici bir durumdur. Gayretlerini takdirle izliyoruz. “Bayrak As” kampanyasına meclis üyelerimizin destek vermesinden de büyük mutluluk duyuyorum” dedi.
Meram Belediye Meclisi’nin, “Bayrak As” kampanyasına destek olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Konyaspor Kulüp Başkanı ve Meram Belediyesi Meclis Üyesi Bahattin Karapınar ise, “Takımı sıkıntılı bir dönemde aldık. Bu kampanya ile Konyalı hemşehrilerimizin takımlarına sahip çıkmalarını ve bir sinerji oluşturmayı hedefledik” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA