• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meram bayrama hazır
07 Eylül 2010 Salı 12:59

Meram bayrama hazır

Meram Belediyesi, halkın Ramazan Bayramı tatilini huzur içerisinde geçirebilmesi ve belediye hizmetlerinin aksamadan sürdürülmesi için gerekli tüm tedbirleri aldı. Başkan Kalaycı da bir mesaj
 Meram Belediyesi, halkın Ramazan Bayramı tatilini huzur içerisinde geçirebilmesi ve belediye hizmetlerinin aksamadan sürdürülmesi için gerekli tüm tedbirleri aldı. Başkan Kalaycı da bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı.
           
 Bayram tatili süresince temizlik başta olmak üzere belediye hizmetlerinin aksamadan yürümesi için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı,  “Tatil süresince temizlik işleri ve zabıta ekiplerimiz tam kadro görev yapacak. Ayrıca acil durumlar için fen işlerine ait bir müdahale ekibi de hazır bulundurulacak. Tatil süresince görev yapacak bütün mesai arkadaşlarımızı fedakarlıklarından dolayı kutluyorum.” dedi.
 
Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde 100 kişilik ekip, Arefe günü ve bayram tatili süresince 3 vardiya halinde çalışmalarını sürdürecek. Temizlikle ilgili istek ve talepler 3310008 nolu telefona yapılacak. Acil durumlar için de Fen İşleri Müdürlüğü’nce bir müdahale ekibi hazır bulundurulacak.
          
  Halkın bayram tatilini huzurlu bir şekilde geçirmesi ve alışverişlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için Zabıta ekipleri de tatil süresince 08.30 – 23.00 saatleri arasında görevini sürdürecek.  Zabıta ekipleri, ana cadde ve merkezi yerlerde sürekli denetim yapacak.

         Vatandaşlar, zabıtayı ilgilendiren şikayetlerini Arefe Günü 353 3926 diğer tatil günlerinde ise 353 7366 nolu telefonlara iletebilirler.

          
 BAŞKAN KALAYCI’DAN BAYRAM MESAJI

           Öte yandan bir mesaj yayımlayan Başkan Kalaycı, “Bayramlar kardeşliğimizi bir kez daha hatırlamamız, bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı ve hassasiyetlerimizi yeniden değerlendirmemiz gereken vesilelerdir. Bayramlar, insanlar arasındaki kardeşliğin sevgi ve saygının perçinlendiği, birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin, ülkemizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını yürekten kutluyorum” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA