• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MENA Bölgesinin En Büyük SEO Ajansı Zeo Agency
17 Eylül 2019 Salı 15:10

MENA Bölgesinin En Büyük SEO Ajansı Zeo Agency

MENA Bölgesinin En Büyük SEO Ajansı Zeo Agency

 

SEO alanında daha önce pek çok başarıya imza atan Zeo Agency özellikle 2017 yılında katıldığı MENA Search Awards ile adından söz ettirdi. MENA Search Awards’ta 4 farklı kategoride 4 ödül alan ekip, bu başarısını sonraki yıllarda da sürdürmeye devam etti ve ediyor. MENA Search Awards kapsamında uluslararası bir jüri tarafından yapılan değerlendirme sonrasında Enerjisa.com projesi ekibe Best Local Campaign ödülünü getirdi.

Yemek.com Zeo Agency isminin ödüllerle anılmasını sağlayan bir diğer proje oldu ve bu proje ile de Best Use of Content Marketing kategorisinin lider ismi oldu. Bununla birlikte Best Large SEO Agency ve Young Search Professional kategorilerinin ödül sahibi olan da yine Zeo Agency! 2018 yılında yine sektör açısından çok büyük önem taşıyan European Search Awards’da da 11’e kalmayı başaran Zeo Agency uluslararası platformlarda elde ettiği bu başarılara yenilerini de eklemeye devam edecek gibi görünüyor.

Bilmeyenler için aktaralım, Zeo Agency aynı zamanda 2013 yılından bu yana her yıl düzenlenen Digitalzone etkinliğinin de mimarı! Türkiye’de uluslararası bir etkinliğe katılma deneyimini yaşatan ve sektörün liderlerinin buluştuğu bu konferansın başlamasına çok kısa bir zaman kaldı. 9 Ekim 2019 tarihinde, Radisson Blu Hotel Şişli’de düzenlenecek olan konferansın bilet satışlarının başladığı bilgisini de sizlerle paylaşalım!

Digitalzone’19 İçin Geri Sayım Başladı!

Benzersiz bir konuşmacı listesi ile dijital pazarlama dünyasını buluşturan etkinlik boyunca simultane çeviri yapılıyor. Oturumların ardından konuşmacılara soru sorma imkanı da tanınıyor ve aynı zamanda bu etkinlik network fırsatları bakımından da kaçırılmayacak bir konferans oluyor. Peki, bu yıl Digitalzone’da kimler söz alacak?

Found’dan Hannah Thorpe, Peak Ace’ten Bastian Grimm, Verve Search’ten James Finlayson, Distilled’dan Dominic Woodman, Skyscanner’dan Emre Güney ile Zeo Agency’den Yiğit Konur ve Ozan Ketenci kürsüde olacak isimler arasında yer alıyor. Aynı zamanda Ahrefs’ten Nick Churick, DataForSEO’dan George Svash, Optdcom’dan Serbay Arda Ayzit, Mosanta’dan İlyas Teker, Performics’ten Okan Kortan ve Kriko’dan Uğur Eskici’yi dinleme şansı da Digitalzone’da!

Diğer detaylar için Zeo Agency internet sitesi ziyaret edilebilir. Bu tür etkinliklere katılmak için yurt dışına gitmeye gerek kalmıyor. Türkiye’de uluslararası bir SEO konferansına katılma şansının doğması elbette sektör adına heyecan verici!

 

 

 

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA