• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Memur-Sen ile Konya Hospital arasında protokol
17 Eylül 2015 Perşembe 09:53

Memur-Sen ile Konya Hospital arasında protokol

Memur-Sen Konya Şubesi ile Özel Konya Hospital arasında imzalanan protokol ile sendika üyeleri indirimli muayene olacak.

Sağlık-Sen Konya Şubesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen protokol imza törenine, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Konya İl Başkanı Nazif Karlıer, Türkiye Diyanet Ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Konya Şube Başkanı Ali Koç, Belediye Ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Konya Şube Başkanı Said Közoğlu, Enerji, Sanayi ve Madencilik Hizmetleri Çalışanları Birliği Sendikası (Enerji Bir-Sen) Mevlana Şube Başkanı Mehmet Üzüm, Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç-Bir-Sen) Konya 3 Nolu Şube Başkanı Harun Sarıdoğan, Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Konya Şube Başkanı Zeynel Abidin Uysal ile Özel Konya Hospital Başhekimi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Yusuf Ziya Karaca katıldı.
İmzalanan protokolden dolayı memnun olduklarını ifade eden Memur-Sen Konya İl Başkanı Nazif Karlıer, “Memur sen ailesi olarak tüm sendikalarımız birlikte ve üyelerimizin faydalanacağı bir anlaşmaya bugün birlikte Konya Hospital ile imzalayacağız. Üyelerimiz buradan indirimli faydalanacaklar üyelerimizin menfaati olan her işte beraberiz birlikte hareket ediyoruz inşallah bugünkü imzalar neticesinde üyelerimiz Konya Hospital hastanemizde indirimli faydalanacaklar kesinlikle kimsenin hastalanmasını istemiyoruz, Allah yokluğunu göstermesin muhakkak ki hastalıkta sağlıkta bizim için ben her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum hastanemize de ayrıca teşekkür ediyorum ve bu konuda emeği geçen sendika başkanlarımız da ayrıca teşekkür ediyorum sağ olsunlar var olsunlar” diye konuştu.

Özel Konya Hospital Başhekimi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Yusuf Ziya da, “Özel Konya Hospital olarak Memur-Sen başta olmak üzere bütün sendika üyelerine, başkanlarımıza, hizmet etmekten zevk alacağız. Sağlık konusunda elimizden gelen bütün çabayı sarf ederek, bütün insanlara daha kaliteli bir hizmet sunmaya, uzun bir süre devam etmeyi amaçlıyoruz. Bu konuda da bu atılan imzalarla birlikte bu anlaşmaların uzun süre devam etmesi dileğiyle, her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA