• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Memur-Sen İl Divan Toplantısı yapıldı
17 Mart 2012 Cumartesi 15:04

Memur-Sen İl Divan Toplantısı yapıldı

Memur-Sen Genel Merkez yöneticileri ve Memur-Sen'e bağlı sendikaların Konya yöneticilerinin katıldığı İl Divan Toplantısı yapıldı.
Memur-Sen Genel Merkez yöneticileri ve Memur-Sen'e bağlı sendikaların Konya yöneticilerinin katıldığı İl Divan Toplantısı yapıldı.
Toplantının açılışında konuşan Memur-Sen Konya Şube Başkanı Latif Selvi, ''Emek üzerine çok şeyler söylenmiştir. Sendika,tarladan kopup şehre gelip iş bulup bulmama hususunda kurulan ve toplum için ne yapılması gerekiyorsa sorumluluğu üstlenen bir kuruluştur. Ve nerede zalimlerin zulmünden mağdur olan varsa arkasında Memur-Sen'i bulur'' dedi.
Toplantıya katılan Konya AK Parti Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, ''Türkiyede ilk defa Meclis kursusu işgal edildi. Hala öyle bir grup vardır ki Türkiye'yi 2002'den önceki durumlara sürüklemek istiyor ancak biz buna izin vermeyeceğiz. Azınlığın çoğunluk üzerinde tahakküm kurmasına asla göz yummayız'' diye konuştu.
AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez ise ''AK Parti İktidarı, Türkiye'yi 10 yıl içinde buralara kadar getirdi. 28 Şubatta tanklarla tüfeklerle değiştirilen eğitim sistemini biz demokrasi yolu ile değiştiriyoruz'' dedi. 
 Programa, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Galip Yıldırım,Sağlık-Sen Genel Mali Sekreteri Mustafa Örnek, Enerji Bir-Sen Genel Teşkilatlanma Sekreteri Mehmet Doğan da katıldı.
AA
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA