• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Melih Gökçek canlı yayında cevap verdi!
11 Eylül 2014 Perşembe 11:16

Melih Gökçek canlı yayında cevap verdi!

Ankara'nın suyunun kirli olduğu yönündeki iddialara, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, canlı yayında su içerek cevap verdi.
Melih Gökçek, Ankara'daki su tartışmaları hakkında basın toplantısı düzenledi. Gökçek, canlı yayında su içerek "Suyumuz temiz" mesajı verdi.  Diğer yandan Gökçek, Ankara'daki su tartışmasının arkasında su arıtma cihazı satanların olduğunu iddia etti. 
 
"BU KAMPANYANIN ARKASINDA CHP'Lİ VEKİLLER VAR"
 
Gökçek'in konuşmalarının satır başları;
 
"Su arıtma cihazı satanlar bu tarz görüntüleri yayarlar. Pet şişe satıcılarının olaylar dolayısıyla arkadaşıma teşekkür ettiğini söyleyeyim. Satışlarımız patladı diye.  Bu kampanyanın arkasında kim var? CHP'li milletvekilleri var, Ankara Tabipler Odası...  Hep suyumuzun kötü olduğunu söylediler ama bir yerden bir rapor getiremediler. Bu ne tamamen ideoloji, tamamen insanları korkutmaya dayalı...
 
"SUYUN KİRLİ OLDUĞUNU İDDİA EDENLERDE RAPOR YOK"
 
Suyun kirli olduğunu iddia edenlerde rapor yok. 7 yıldır Ankara'nın suyunun kötü olduğunu iddia edenler hiçbir rapor sunamadı.
 
"SU DÜNYA STANDARTLARINA UYGUN"
 
Ankara'nın 1,5 yıllık suyu var, günde 250 kez analiz yaptırıyoruz. Su dünya standartlarına uygun. İddiaları ortaya atanlar ideolojik çaba içinde."
 
CHP'NİN "KAPALI SU İÇİYOR" TWEETİNE CANLI YAYINDAN YANIT
 
Diğer yandan basın toplantısı sırasında CHP'nin sosyal medya hesabı "CHPonline" ndan atılan "Melih Gökçek, kapalı su içiyor" tweetini yanıtlayarak, "Yahu benim içtiğim suyun üzerinde ne yazıyor: ASKİ. Yani bu ne suyu şebeke suyu. İşte CHP budur ya, bu kadar cahil." dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA