• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mehmet Hançerli’den Regaib Kandili mesajı
21 Mart 2018 Çarşamba 16:30

Mehmet Hançerli’den Regaib Kandili mesajı

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, mübarek üç ayların müjdeleyicisi olan Regaib Kandili’nin tüm İslam alemi ve insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

Regaib Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli;  rahmetin, mağfiretin ve bereketin müjdeleyicisi üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili’nin, iyilik ve hoşgörünün güçlenmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygularının kuvvetlenmesine vesile olması temennisinde bulundu.

Başkan Hançerli "Bütün İslam aleminin heyecan ve sevinçle beklediği mübarek üç aylara giriyoruz. Bu manevi iklim havasını fırsat bilerek aramızdaki dargınlık ve küskünlükleri kaldırmalı; aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları bertaraf etmeli, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Bu mağfiret ve bereket iklimi, çevremizde sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyorum. Kandil günleri, şüphesiz yaratanla olan bağımızı yeniden gözden geçirmemiz, onun şefaat ve merhametinden nasiplenmek için önemli birer fırsattır. Tüm İslam alemi bu mübarek gün ve gecelerin feyiz ve bereketinden istifade etmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin nice hayırlı ve kutlu gecelere, huzur, barış ve sağlık içerisinde kavuşturmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, Regaib Kandili’nin ülkemiz, milletimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum."dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA