• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mehir Vakfından Ilgın ilçesine yardım
24 Haziran 2014 Salı 11:50

Mehir Vakfı'ndan Ilgın ilçesine yardım

Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı tarafından Ilgın'daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere toplanan ayni yardım malzemeleri, düzenlenen törenle uğurlandı.
Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı tarafından Ilgın'daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere toplanan ayni yardım malzemeleri, düzenlenen törenle uğurlandı.
 
Mehir Vakfı Müdürü Öner Çırak, vakıf binası önünde gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, Vakıf mütevelli heyetinin bu yıl içerisinde yapılmasını planladığı sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Konya ilçelerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere her hafta iki ilçeye ayni yardım malzemelerinin gönderimine bugün bir yenisini eklediklerini belirtti.
 
Vakıf faaliyetlerinde yardımlarını esirgemeyen Konya halkına teşekkür eden Çırak, şunları kaydetti:
 
"Ilgın Belediye Başkanımız Sayın Halil İbrahim Oral bey ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ılgın toplu düğününün yanı sıra Ramazan öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere hazırladığımız 41 çeşit ve toplamda 4 bin 297 parçadan oluşan ayni yardım malzemelerini sizlerin huzurunda uğurluyoruz. Gönderdiğimiz malzemelerin temininde bizlerden yardımlarını esirgemeyen tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz."
 
Konuşmaların ardından, yardım malzemelerini taşıyan araç, dualarla Ilgın'a uğurlandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA