• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mehir Vakfı Karatayda düğün yapacak
31 Mayıs 2012 Perşembe 16:29

Mehir Vakfı Karatayda düğün yapacak

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş MEHİR Vakfı yönetimi ile bir araya geldi. Köprübaşı sosyal tesislerinde düzenlenen programa MEHİR Vakfı mütevelli hey...

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş MEHİR Vakfı yönetimi ile bir araya geldi. Köprübaşı sosyal tesislerinde düzenlenen programa MEHİR Vakfı mütevelli heyeti ve MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir, Mehir Vakfı’nın halkın evlilikle ilgili ihtiyaçlarını gideren bir kurum olduğunu söyledi. Bunun yanı sıra bilimsel çalışmalar da yaptıklarını belirten Özdemir, Karatay Belediyesi ile yapılacak ortak bir çalışma ile farklı bir program geliştirerek çiftlere hem ev verileceğini hem de düğünlerinin yapılacağını ifade ederek düzenlenecek böyle bir programla Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını sözlerine ekledi.

 

Konuşmanın devamında söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise davete icabet ettikleri için vakıf heyetine ve Başkan Mustafa Özdemir’e teşekkür etti. Hz. Mevlana’nın diyarına hizmet etme çalıştıklarını vurgulayan Hançerli, Mevlana alanı çevresinde bulunan çöküntü alanlarının yıkılarak yerine güzel ve estetik binaların oluşturulacağını dile getirdi. Vakıf heyetine Belediye çalışmalarını aktaran Başkan Hançerli, yapılan çalışmalarla Karatay’ı ileriye taşımanın gayreti içerisinde olduklarını belirtti. Konya ve Karatay ile ilgili her türlü fikre açık olduklarını ifade eden Hançerli, belediye olarak her hafta farklı bir etkinlik yapmanın gayreti içerisinde olduklarını ve büyük projelere imza attıklarını vurguladı. Evlilikte ilk senelerinin önemine değinen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Mehir Vakfı ile önümüzdeki aylarda yapılacak ortak bir projeyle çok sayıda çiftin düğününün gerçekleşeceğini ve kendilerine ev desteği ile de bir nebzede olsa onların ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında yardımcı olacaklarını sözlerine ekledi.

 

Son olarak söz alan Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Mehir Vakfının faaliyetlerinden haberdar olduğunu, düzenlenen bu toplantıyla da mütevelli heyeti ile tanışma fırsatı bulduğunu belirterek kendilerini bir araya getiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye teşekkür etti. Karatay ilçesinin belediye yönünden şanslı olduğunu dile getiren Altıntaş, Karatay Belediyesi’nin ilçenin gelişmesi adına büyük uğraşlar verdiğini söyledi. Konya’nın sivil toplum örgütleri bakımından zengin olduğunu dile getiren Mustafa Altıntaş, sivil toplum örgütlerinin çok hayırlı hizmetlerinin olduğunu belirterek “Biz sizlere destek olmak için buradayız.” dedi. Konuşmaların ardından toplantı karşılıklı görüş alışverişi ile devam etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA