• Konya6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mehdi’yi Avrupa Ligi cezbetti!
03 Temmuz 2017 Pazartesi 13:59

Mehdi’yi Avrupa Ligi cezbetti!

Atiker Konyaspor’un yeni transferi Faslı Mehdi Bourabia, yeşil-beyazlıların UEFA Avrupa Ligi’nde oynamasının gelmesinde büyük rol oynadığını belirtti

 Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Atiker Konyaspor, Bulgaristan Ligi ekiplerinden Levski Sofya’da forma giyen Faslı Mehdi Bourabia ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Başarılı orta saha oyuncusu Mehdi, transfer süreci ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

“KONYASPOR İLE ANLAŞTIĞIM İÇİN MUTLUYUM”
Konyaspor ile anlaşma imzaladığı için çok mutlu olduğunu belirten Mehdi, “Türk ligi hakkında güzel şeyler duydum. Daha önce burada bulunan hiçbir futbolcu ile konuşmadım ancak tanıdığım bazı futbolcular var ve onlarla konuşacağım. Türk takımlarına ilgim vardı. Konyaspor’un büyük taraftarının olduğunu ve UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağını duydum. Bu benim için çok önemliydi” şeklinde konuştu.

“AVRUPA LİGİNDE OLMASI ETKİLİ OLDU”
Konyaspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacak olmasının transferinde etkili olduğunu söyleyen Faslı oyuncu, “Avrupa’da olması Türkiye’ye gelme fikrinin bonusu oldu. Eğer Avrupa’da mücadele etmeyecek olsaydı bile gelirdim. Ama bu kararı almama yardımcı oldu. UEFA’da mücadele edeceğim için mutluyum. Oldukça önemli bir müsabaka. Takım için en iyisini yapmayı umuyorum” diye konuştu.

“BELHANDA İLE YILLAR ÖNCE İLETİŞİMİMİZ VARDI”
Galatasaray’ın yeni transferi Faslı Younes Belhanda ile birkaç yıl önce iletişiminin olduğunu ifade eden Mehdi, “Yıllardır Belhanda’yı görmedim. Ancak yakın zamanda görüşeceğimizi umuyorum. Türkiye Ligi hakkında yakın zamanda daha fazla bilgi edinmiş olacağım ve bunu keşfetmekten memnun olacağım” dedi.

“TÜRKİYE’Yİ SEVİYORUM”
Daha önce İstanbul’a tatil için geldiğini belirten başarılı oyuncu, “Bu ülkeyi seviyorum. Ayrıca İstanbul’u da seviyorum ve İstanbul büyük bir şehir. Türk kültürü hakkında da biraz bilgim var. Konya’yı keşfediyorum ve kent hakkında güzel şeyler duydum. Bunlar benim için güzel şeyler” değerlendirmesinde bulundu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA