• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Medline Sağlık Grubundan spora destek
17 Şubat 2012 Cuma 15:32

Medline Sağlık Grubu'ndan spora destek

Medline Sağlık Grubu Konya iline yaptığı katkılara bir yenisini daha ekliyor.
Medline Sağlık Grubu Konya iline yaptığı katkılara bir yenisini daha ekliyor. Çatalhöyük Çumra Belediye Spor Kulübü’nün forma sponsoru olan Özel Medline Konya Hastanesi, aynı zamanda sporcuların sağlık sorunlarını da tedavi etmeye hazırlanıyor.    

Sağlık alanında yaptığı yatırımla Konya’nın vazgeçilmez ismi olan Özel Konya Medline Hastanesi, spor alanında yaptığı sponsorluk çalışmalarıyla Konya iline katkıda bulunmaya devam ediyor. Konya ili Büyükler Süper Küme’de yer alan Çatalhöyük Çumra Belediye Spor Kulübü’nün futbol ve voleybol takımlarına forma sponsoru olan Özel Konya Medline Hastanesi, oyunculara forma sağlamanın yanı sıra oyuncuların sağlık sorunlarını da tedavi edecek.

Geçtiğimiz hafta yeni formalarıyla ilk maçlarını yapan Çatalhöyük Çumra Belediyespor’a bu maçta Özel Konya Medline Hastanesi Mali İşler Direktörü Aydın Osanmaz ile Kurumsal Hizmetler uzmanı Ahmet Özyılmaz da hazır bulundu. Maç öncesi yeni formaları kulübe teslim eden yetkililerden Aydın Osanmaz takıma başarılar dileyerek, “Özel Medline Konya Hastanesi olarak amacımız spora ve sporcuya elimizden gelen her türlü desteği vermektir.” dedi.

Özel Konya Medline Hastanesi yetkililerine konuşmasında teşekkürlerini sunan Çatalhöyük Çumra Belediye Spor Kulüp Başkanı Ahmet Şen, amatör spor kulüplerinin destek ve yardımlarla ayakta durduklarına dikkat çekerek “Kulüplerimize varlıklarını devam ettirebilmeleri için destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim.” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA