• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MEDİCANAdan Konyada Sevgi ve Hoşgörü Sürüşü
22 Haziran 2014 Pazar 15:26

MEDİCANA'dan Konya'da 'Sevgi ve Hoşgörü Sürüşü'

Medicana Konya Hastanesi, Harley Sahipleri Derneği'nin (HOG) Konya’ya gerçekleştirdiği 'Sevgi ve Hoşgörü Sürüşü'ne ev sahipliği yaptı.

İstanbul’dan “Sevgi ve Hoşgörü Sürüşü” gezisine 25 motorla katılan HOG üyeleri, Konya’da Mevlana Müzesi, İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi, Sille gibi tarihi ve önemli yerleri gezdi. Gezi Medicana Konya Hastanesi’nde gerçekleştirilen kokteylle devam etti. Kokteylde söz alan HOG Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aktaş, “Hz. Mevlana bizleri çağırdı. Çağırmasaydı bu gezi belki de olamazdı. Burada büyük bir sevgi gördük Konyalılardan. Hz. Mevlana’yı ziyaret ettik. Çok mutlu olduk, son derece duygulandık. Mutlu bir an yaşadık burada. Konya’nın çok temiz, Avrupa’dan daha da güzel yerlerini gezdik. Her yanı çok güzel, çok beğendik” dedi.
Aynı zamanda HOG Yönetim Kurulu üyesi olan Medicana Hastanesi CEO’su Reha Özkaya ise, yönetim olarak bu gezinin adını "Sevgi ve Hoşgörü Sürüşü" koyduklarını söyleyerek, “Ailelerimizle, dostlarımızla buraya geldik. Ve yine ailelerle ve dostlarla burada buluştuk. Konyalı motorcu arkadaşlara bize burada gösterdikleri misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bugün Sille’ye gittik, Mevlana Hazretlerini ziyaret ettik. Kurtuluş Müzesi’ne, şehitliğe gittik. Hem şehitlerimiz için ve kendimiz için Mevlana Hazretleri’nin huzurunda dua ettik” diye konuştu.
Dernek tarafından gelen teklifi memnuniyetle kabul ettiklerini belirten Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış ise, “Gezinin adı bir kere çok güzel; 'Sevgi ve Hoşgörü.' Amacı çok iyi. Mevlana Hazretlerine ziyaret vardı içinde. Bu nedenle Konya Medicana Hastanesi olarak HOG’un değerli mensuplarına ev sahipliği yapmaktan Konya ve hastanem adına son derece memnunum. İyi ki geldiler” şeklinde konuştu.
İki gün süren gezi Medicana Konya Hastanesi’ndeki kokteylde pasta kesilmesiyle son buldu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA