• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MEDİCANAdan huzurevi ziyareti
12 Mayıs 2014 Pazartesi 13:47

MEDİCANA'dan huzurevi ziyareti

Özel Medicana Konya Hastanesi çalışanları Anneler Günü dolayısıyla Dr. İsmail Işık Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Özel Medicana Konya Hastanesi çalışanları Anneler Günü dolayısıyla Dr. İsmail Işık Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. 
Ziyarete, Özel Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış, Kurumsal İletişim Sorumlusu Nesrin Çakır, Kurumsal İletişim Uzmanı Gamze Göçmen, Kalite Müdürü Zerrin Yağlıoğlu, Nükleer Tıp Teknikeri Esra Erten katıldı. Burada huzurevi sakinleri ile dertlerini dinleyip sohbet eden heyet, Anneler Günü dolayısıyla yaşlıların ellerini öpüp, onlara kırmızı karanfil verdi. Ziyaretlerini fırsat buldukça sürdürdüklerini belirten Özel Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış, “Anneler Günü sebebiyle annelerimizin ellerini öptük hayır dualarını aldık. Bu vesileyle ben huzurevi yetkililerine kamu adına teşekkür ediyorum. Çünkü gördüğümüz tablo gerçekten çok sevindiriciydi. Huzurevi sakinleri oldukça mutlu, temiz, pak ve temel ihtiyaçları karşılanmış görünüyordu. Gördüğümüz o ki en büyük ihtiyaçları ilgi. Bu anlamda biz Medicana olarak bu konuda duyarlıyız. Sanıyorum toplumun diğer kesimleri de bunu dikkate alacaktır. Güzel bir ziyaretti. Hayır dualarını aldık. İnşallah o dualarla yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Özel Medicana Konya Hastanesi’nin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını söyleyen Dr. İsmail Işık Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdür Yardımcısı Hasan Güven de, “İnşallah önümüzdeki günlerde daha güzel projelere imza atılacağına inanıyorum. Kendilerine yaşlılarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA