• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MEDICANA’dan gazilere ziyaret
18 Eylül 2014 Perşembe 15:24

MEDICANA’dan gazilere ziyaret

Özel Medicana Konya Hastanesi, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gazileri ziyaret etti.
Özel Medicana Konya Hastanesi, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gazileri ziyaret etti. 
19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Özel Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Nesrin Çakır, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği’ni ziyaret etti.
Türk milleti tarafından Mustafa Kemal Atatürk’e 19 Eylül 1921 yılında Gazilik ve Mareşallik unvanı verilmesiyle Gaziler Günü’nün 19 Eylül’de kutlandığını belirten dernek başkanı Mustafa Işık, “Türk milleti kutsal değerlerine, maneviyatına ve milli değerlerine fazlasıyla bağlı. Şu anda aynı bağlılığı gösteren bir kurum olan Medicana Hastanesi’nin genel müdürü sayın Belgin hanım derneğimizi ziyaret etmesi bizi çok memnun etti. Sağ olsunlar ne zaman neye ihtiyacımız varsa gazilerimizin ve şehit ailelerimizin sağlıkla ilgili sorunlarına hep destek oldular. Kendilerine teşekkür ederiz” dedi.
Özel Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış ise, gazilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İşbirliğimiz ve dostluğumuz bu özel günler dışında da devam ediyor. Çünkü biz bunu sorumluluk olarak düşünüyoruz. Bizler ve çocuklarımız rahat etsin diye kendilerinden bir sürü şey veren bu değerli insanların yanında olmak bizim için bir sorumluluktur. Bunu yerine getirmeye çalışıyoruz. Burada olmaktan çok keyif alıyoruz. Ayrıca bu anlamlı hafta dolayısıyla da gazilerimize bazı bölümlerimizde hizmetlerimiz olacak. Dostluğumuzu pekiştirmek için buradayız” ifadelerini kullandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA