• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Medicanada Medikal Estetik Merkezi açıldı
03 Temmuz 2013 Çarşamba 16:55

Medicana'da Medikal Estetik Merkezi açıldı

Medicana Konya Hastanesinde Medikal Estetik Merkezi törenle hizmete başladı.
Medicana Konya Hastanesinde Medikal Estetik Merkezi törenle hizmete başladı.
İç Anadolu Bölgesi’nin en büyük ve en kapsamlı özel hastanesi Medicana Konya Hastanesinde Medikal Estetik Merkezi’nin hizmete başlaması nedeniyle tören düzenlendi.
Törende konuşan Medikal Estetik Merkezi Sorumlusu Uzman Estetisyen Altınay Civcik, alanında bölgenin en kapsamlı ve modern merkezinin kurulduğunu söyledi. Civcik, klasik cilt bakımının yanı sıra mezoterapiler dahilinde el-ayak bakımı, lazer, bölgesel incelme ve saç ekimi hizmeti vereceklerini söyledi. Hastane bünyesinde görev yapan tüm hekimlerle birlikte çalışacaklarını kaydeden Civcik, alanında deneyimli 9 personelin görev alacağını belirtti.
Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Dr. Lütfi Şimşek ise konuşmasında, Konya’ya nitelikli sağlık hizmetinin kazandırılması için çaba gösterdiklerini dile getirdi. Şimşek, “Bugün mutlu bir gündeyiz. Medicana Konya’da bunu sık sık yaşayacağız. Geçen ay tüp bebek merkezini hizmete açmıştık bu ay estetik merkezi hizmete giriyor. Konya’ya nitelikli sağlık hizmetinin kazandırılması için elimizden geleni yapıyoruz. Burada çağın getirdiği en son imkanlarla ve en son teknoloji kullanılacak. Baştan ayağa her türlü bakımı yapabileceğimiz bir ünite kuruldu. Bizde buradan gurur duyuyoruz. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diye bir söz var, bakımsız erkekte vardır diye düşünüyoruz ve hem bayanlara hem erkeklere hizmet vereceğiz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Medikal Estetik Merkezi’nin açılış kurdelesini Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Dr. Lütfi Şimşek, Medikal Estetik Merkezi Sorumlusu Estetisyen Altınay Civcik ve Başhekim Dr. Ziyaeddin Ercan birlikte kesti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA