• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MEDAŞtan müşterilerine yeni sistem
12 Eylül 2011 Pazartesi 22:40

MEDAŞ'tan müşterilerine yeni sistem

MEDAŞ tarafından yapılan yazılı açıklamada, müşterilerinin daha hızlı işlem yapması ve tüm yazılı taleplerini, şikayetlerini cevaplamak için DYS'nin başlatıldığı bildirildi.
Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) tarafından hizmete sunulan ''Doküman ve Süreç Yönetim Sistemi (DYS)'' ile MEDAŞ müşterilerinin, barkod numarası ile fatura iptalini, enerji müsaadesini, istek ve şikayetlerle ilgili tüm süreçlerini online takip edilebileceği bildirildi.
    
MEDAŞ tarafından yapılan yazılı açıklamada, müşterilerinin daha hızlı işlem yapması ve tüm yazılı taleplerini, şikayetlerini cevaplamak için DYS'nin başlatıldığı bildirildi.
    
Konya, Kırşehir, Niğde, Nevşehir, Aksaray ve Karaman İşletme Bölgeleri'nde uygulanmaya başlanılan sistem sayesinde MEDAŞ'a gelen tüm evrakların, dijital ortamda sisteme alınarak, bilgisayar üzerinden ilgili birimlere sevkinin sağlandığının belirtildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:
     ''Müşterilerin, talepleri, şikayetler, ilgili evrak ve form süreçleri, DYS üzerinde değerlendirilerek, talep evrakları aynı günde ilgili departman ve birimlere ulaştırılarak cevaplandırılıyor. Müşterilerin daha hızlı hizmet alabilmeleri için DYS, web sitesi üzerinden kendilerine verilen barkod numarası ile fatura iptali, enerji müsadesi, talep, istek ve şikayetleri ile ilgili tüm süreçleri ve adımları online olarak takip edebilmelerine de imkan sağlıyor.''
   
  DYS ile kurum içi yazışmaların, imza ve onay işlemlerinin elektronik ortamda yapılarak işlemlerin hızlı bir şekilde sonuçlanmasının sağlandığının vurgulandığı açıklamada, gelen evraklara zamanında cevap verilmesi için, evrak türlerine göre en uzun işlem süreleri tanımlanarak, hizmet kalitesinin ve şeffaflığının göstergesi olan online evrak sorgulama ile müşteriler için kolaylıklar getirildiğine dikkati çekildi.
    
MEDAŞ müşterilerinin söz konusu evraklarını kendilerine verilen barkod numarası ile takip edebileceğinin aktarıldığı açıklamaDA, şunlara yer verildi:
     ''Müşteriler 'www.meramedas.com.tr' adresinden evrak sorgulama bölümünden veya 'http://www.meramedas.com.tr/EvrakSorgulama.aspx' linkini tıklayarak, yazılı müracaat eden müşteriler sayfada beliren evrak sorgulama alanına, bulunan barkod nosunu girerek evraklarını ve yazılı belgelerinin sonucunu takip edebilecek. Bundan sonra müşterilerin tek yapması gereken barkod numaralarıyla bulundukları her yerden internete girerek evraklarını takip etmek olacak.''
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AA
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA