• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mecliste toplantılar yarın başlıyor
01 Temmuz 2012 Pazar 16:52

Meclis'te toplantılar yarın başlıyor

Konya İl Genel Meclisi, Temmuz ayı toplantılarına 02 Temmuz 2012 Pazartesi günü 59 gündem maddesi ile başlıyor. Çalışmalarına yaz aylarında da devam eden Meclis...
Konya İl Genel Meclisi, Temmuz ayı toplantılarına 02 Temmuz 2012 Pazartesi günü 59 gündem maddesi ile başlıyor. Çalışmalarına yaz aylarında da devam eden Meclis, bu ay ihtisas komisyonlarının raporlarını görüşerek, karara bağlayacak
Konya İl Genel Meclisi, 20. seçim döneminin Temmuz ayı toplantılarına 02 Temmuz 2012 Pazartesi günü başlıyor. 39. toplantısını geçekleştirecek olan Meclis, ihtisas komisyonlarının raporlarını görüşecek.
Konya İl Genel Meclisi, Temmuz ayı toplantılarında 59 gündem maddesi ile toplanacak.  İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi Başkanlığı'nda birleşimlerini yapacak Meclis'te, 17 ihtisas komisyonunun Haziran ayı içinde 31 ilçe ve beldelerinde yaptığı çalışmalardan oluşan raporlar okunacak. Alternatif turizm çalışmalarının Konya turizmine etkisini araştırarak, Konya'nın turizm potansiyelinin incelenmesi ve canlandırılmasına yönelik Turizm Komisyonu'nun raporunun öne çıkacağı toplantılarda ayrıca, Tarım Komisyonu'nun damlama sulama, Plan ve Bütçe Komisyonu'nun okul bakım ve onarımları, Çevre ve Sağlık Komisyonu'nun il sınırları dışında katı atık ve çevre kirliliğinin önlenmesi ile hastane ve sağlık evlerinin bakım ve onarımı konuları ele alınacak.
Temmuz ayı toplantılarında ayrıca İl Özel İdaresi birimleri ve İl Encümen üyeleri, 2012 yılı Nisan, Mayıs ve Haziran aylarına ilişkin çalışmaları hakkında Meclis üyelerini bilgilendirecek.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA