• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meclis üyelerinden örnek davranış
03 Haziran 2014 Salı 14:14

Meclis üyelerinden örnek davranış

Meram Belediye Meclisi üyeleri, Haziran ayı boyunca yapılan bütün oturumların huzur haklarını Soma'da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine bağışladı.

Meram Belediye Meclisi'nin Haziran ayı ilk toplantısı Meram Belediye Başkanı Fatma Toru başkanlığında yapıldı. Gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı. Soma'da meydana gelen faciada hayatını kaybeden madencilere destek için Meram Belediyesi Meclis üyeleri örnek bir karara imza attı. Meclisin Haziran ayı olağan toplantısının ilk oturumunda söz alan meclis üyeleri, oturumlardan doğan huzur haklarını Soma'da hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerine bağışladıklarını söyledi. Karar, meclisin tamamının oy birliği ile kabul edildi.

‘DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ SOMA İÇİN SEFERBER OLDU’

Mayıs ayında yaşanan Soma faciasında 301 madencinin hayatını kaybettiğini hatırlatan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Milletimizi derinden üzen bu olay neticesinde yüzlerce yavrumuz yetim kalmıştır. Ailelerin acılarının sarılması için gerek devletimiz ve gerekse milletimiz seferber olmuştur. Meclis üyelerimiz de örnek bir sorumluluk göstererek Haziran ayı meclis oturumlarındaki huzur haklarını, Soma'daki faciada hayatını kaybeden madencilerimizin ailelerine bağışlamışlardır. Bu karar meclisimizde oy birliğiyle alınmıştır. Hem ülkemizde hem de tüm dünyada bir daha böyle acıların yaşanmaması için dua edelim. Bu vesile ile tekrar Soma’da hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize sabır diliyorum" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA