• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meclis üyeleri yeni yatırımları inceledi
23 Mart 2011 Çarşamba 15:29

Meclis üyeleri yeni yatırımları inceledi

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Karataya 2010 yılında kazandırılan ve 2011 yılı içerisinde kazandırılacak yatırım hizmetlerini incelemek üzere...

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Karatay’a 2010 yılında kazandırılan ve 2011 yılı içerisinde kazandırılacak yatırım hizmetlerini incelemek üzere teknik bir gezi düzenledi.

Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte ilçe genelinde yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Hançerli, tamamlanmış ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında Belediye Meclis Üyelerini bilgilendirdi. Meclis çalışmalarının uyum içerisinde yürütüldüğünü dile getiren Hançerli, Karatay’a hak ettiği konumu kazandırmakta kararlı olduklarını söyledi. Yürütülen çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulan Meclis üyeleri ile Karatay'a sunulan hizmetler noktasında birlikte hareket edilerek ortaklaşa kararlar alındığını vurgulayan Başkan Hançerli, Karataylıya daha rahat ve huzurlu bir ilçede yaşama imkanı sunmak için çaba sarf ediyoruz dedi.

Düzenlenen gezi programında; Karatay ilçesinde yapılan çalışmalar ve alınan Meclis kararları doğrultusunda verilen hizmetleri tek tek ve yerinde anlatan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Kamulaştırılan yerler, yeni açılan yollar, katlı otopark yapılacak alan, Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı, yeni kurulacak toplu konut alanları, yapımı tamamlanmış ve devam eden park alanları hakkında Belediye Meclis Üyelerini bilgilendirdi. Özellikle 5.300 m² lik Katlı Otopark alanında 1.200 araçlık kapasiteli yapılacak olan 4 katlı Şems otoparkının Karatay’da park sorununu kısmen de olsa rahatlatacağını ifade eden Hançerli, Otopark alanının bir yandan kamulaştırması devam ederken diğer yandan da kamulaştırılan yerlerin yıkım çalışmaları devam ediyor dedi. Küçüksinan mahallesine kurulacak olan 488 dairelik toplu konut hamlesi projesinin tamamlandığını belirten Başkan Hançerli, önümüzdeki günlerde projenin hayata geçirileceğini söyledi. Önceki yıllarda genişletilen Karakayış caddesinin çift şeritli hale getirileceğini ve caddenin rahatlayacağını vurgulayan Hançerli, bu caddeye paralel olarak da Uzunkent Caddesi’nde kamulaştırma çalışmalarının sürdürüldüğünü ifade etti. Yapımı tamamlanmış sosyal tesisleri de gezerek incelemelerde bulunan Belediye Meclis Üyeleri ve Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Keçeciler Düğün salonu ve Sedirler Taziye Evi sosyal tesislerinin önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilerek hizmete gireceğini belirterek Başak Mahallesine de taziye evi yapılacağının müjdesini verdi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediye olarak 31 Meclis üyesinin oluşturduğu komisyonlar ve tecrübeli personeli ile bugüne kadar yapılan çalışmaları yeterli görmeden yeni projeler ve yeni yatırımlar ile Karataylıya daha fazla hizmet etmek için çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA