• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mazot hırsızları güvenlik kamerasında
18 Haziran 2012 Pazartesi 11:40

Mazot hırsızları güvenlik kamerasında

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bazı resmi kurumlara ait park halindeki araçların depolarından hortumla yakıt çalan şüpheliler, güvenlik kamerasına yakalandı.
 Konya'nın Beyşehir ilçesinde bazı resmi kurumlara ait park halindeki araçların depolarından hortumla yakıt çalan şüpheliler, güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerden yola çıkılarak jandarma tarafından yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri, ilçede son bir yıl içerisinde artan hırsızlık olayları üzerine faillerin yakalanması için çalışma başlattı. Son olarak ilçeye bağlı bir belde belediyesi ile bir resmi kuruma ait park halindeki araçların depolarından yakıt çalınması üzerine ekipler harekete geçti. Olayla ilgili güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri izleyen jandarma, gece karanlığından yararlanan şüphelilerin resmi araçların deposundan hortumla yakıt çektiklerini tespit etti. Şüphelilerin bidona doldurdukları yakıtları kendilerine ait otomobilin bagajına yükledikten sonra farlarını kapatarak olay yerinden uzaklaştıkları belirlendi. Görüntülerin incelenmesinden sonra çalışma başlatan jandarma ekipleri, daha önce ilçeye bağlı bazı köy ve kasabalardaki ahırlardan ve bakkal dükkanlarından hırsızlık olaylarına karışan 5 kişiyi gözaltına aldı.
Yapılan sorgularında hırsızlık suçlamalarını kabul etmeyen 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden İsmail B. (46) tutuklanırken, diğer 4 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA