• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
M.Aymazlı miniklerden muhteşem gece
01 Haziran 2012 Cuma 16:53

M.Aymazlı miniklerden muhteşem gece

Konya Merve Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencileri2. Sınıfa adım atarken 20112012 eğitim öğretim yılını muhteşem sınıf geceleriyle taçlandırdılar.
Konya Merve Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencileri2. Sınıfa adım atarken 2011–2012 eğitim öğretim yılını muhteşem sınıf geceleriyle taçlandırdılar.
Açılış konuşmasını yapan okul müdürü Hüseyin Taş “ Abdullah Aymaz Koleji olarak öğrencilerimizin çok yönlü yetişmelerini arzuluyoruz. Akademik başarılarının yanında sosyal ve kültürel faaliyetlerle de öğrencilerimizin kabiliyetlerinin ortaya çıkmasına imkân sağlıyoruz. Bu programların hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimi tebrik ediyor önümüzdeki yıllarda da aynı heyecan ve başarını devamını diliyorum” dedi.
Programa sınıf korosunun seslendirdiği eşsiz şarkı ve türkülerle başlandı. Arkasından öğrencilerin rol aldığı sınıf gecesinde neler yoktu ki: yedi bölge halk oyunları, zeybek, damat halayı, Türkiye’m rondu, jimnastik gösterileri ve sevgi barış, kardeşlik ve umut’u temsil eden 4 mum drama sı gibi hafızalarda kalacak birçok sahne gösterileri velilerden tam not aldı. 1.Sınıfı bitirmelerinin anısına madalyalarını alan öğrenciler toplu fotoğraf çekimiyle geceyi hatıralar defterine eklediler. Programı izleyen aileler çocuklarını ve emekleri çok olan öğretmenlerini dakikalarca ayakta alkışladılar.  Okul konferans salonundaki sınıf gecesine öğrenciler ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA