• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Marın çekimleri başlıyor
17 Temmuz 2010 Cumartesi 14:58

'Mar'ın çekimleri başlıyor

Mar filminin oyuncuları çekimlere başlamak için Konya'ya geldi.

 Filmin çekimleri  19 Temmuz’da Konya’nın Çumra ilçesinde başlayacak.Filmin yönetmeni, kısa film ve belgesel dalında birçok ödülü bulunan, Selçuk  Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümünden mezun olan Caner Erzincan.Filmin başrollerini; Volga Sorgu, Begüm Kütük, Güray Kip, Mahmut Gökgöz, Yılmaz Şerif, Dersu Yavuz Altun, Fersan Buharalı paylaşıyor. Ahmet Kural ve Sırrı Süreyya Önder ise konuk oyuncu olarak yer alacak.

 
Filmin yönetmeni Caner Erzincan: ‘’Mar’’ film projesi;’’Yeni Dünya Düzeni’’nin hakim üretim biçimi olduğu bir dönemde, doğuda hala devam eden geleneksel üretim ilişkileri ve bunun insan ruhundaki karmaşık yansımalarını görünür kılmak için tasarlandı. Senaryo, olay örgüsü, karakterler, mekanlar gerçekçi sinema çizgisinde oluşturuldu.’’ dedi. Öykünün merkezinde,  geleneksel değerlerin baskısı altında kalmış bir gencin aşkla tanışması ve kendi evreninin kapılarını zorlamasının yer aldığını belirten Erzincan, bu gencin babası ve küçük kardeşinin dünyaları dana öyküye katılarak aslında üç kuşağın ve bir dönemin fotoğrafı çekilmeye çalışıldığını belirtti.
 
Filmin oyuncularından Volga Sorgu:’’Konya’da olmak çok heyecan verici. Filmde ‘yılmaz’ karakterini oynayacağım. Usta oyuncularla ve Caner Erzincan ile umarım film istediğimiz başarıya ulaşır ve çeşitli festivallerde gösterime girer.’’ dedi. Sorgu son olarak Konya’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA