• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Manisa Salihli’de İhale İle Satılık Arsa Satışı Başladı!
28 Aralık 2018 Cuma 11:20

Manisa Salihli’de İhale İle Satılık Arsa Satışı Başladı!

Manisa Salihli’de İhale İle Satılık Arsa Satışı Başladı!

Manisa’nın Salihli ilçesi, konut sayısı yoğunluk açısından oldukça fazla olan ve bundan dolayı emlak konut yatırımcıları tarafından sıklıkla araştırılan bölgelerden bir tanesidir. Özellikle bölgedeki sınırlı arsalardan satın almak için fırsat kollayan pek çok yatırımcı, Manisa’nın Salihli ilçesini değeri kısa zamanda yükselecek bir gayrimenkul cenneti olarak ele almaktadır. Son dönemlerde ortaya çıkan haberlere göre emlak konut yatırımcılarını çok sevindiren yeni bir haber yapıldı. Salihli’de belediye tarafından yapılan açıklamada belediyeye ait olan toplam 11 adet arsanın ihale usulü ile satışa çıkarıldığı belirtildi. İhale usulü ile satışa çıkan bu alanların ise en kısa sürede alıcı bulması planlanıyor. Belediyeye ait birbirinden farklı büyüklüklerde ve konumlarda bulunan bu arsaların ait oldukları mahalleler sırası ile Caferbey, Oraklar, Kurtuluş ve Dombaylı olarak belirlendi. Yapılan açıklamalarda bu ihalenin en kısa süre içerisinde sona ereceği bilgisi verildi. Bu ihale ile birlikte bölgede pek çok yeni emlak konut projelerinin başlaması bekleniyor. Artan emlak konut çeşitleri ile Salihli’deki ilanları incelemek için Flatfy Salihli satılık daire araması yapabilirsiniz.

Samsun Bafra’da Özelleştirme Dönemi Başlıyor!

haberkonya2-001.jpg

Son dönemlerde epey gündem olan özelleştirme işlemleri, Samsun’un Bafra ilçesinde de başladı. Alınan verimi yükseltmek ve belediyenin de kalkınmasını sağlamak amacı ile Samsun Bafra ilinde özellikle limana yakın bölgelerdeki büyük çoğunluğu taşınamazlar olarak nitelendirilen yerler özelleştiriliyor. Yapılan resmî açıklamaya göre, taşınamazlar Samsun’un Bafra ilçesinde toplam 101 bin metre kareden daha büyük bir alanı kaplıyor. Bu alanın ise daha verimli olarak kullanılabilmesi için özelleştirme şart gibi görünüyor. Özelleştirme ile bölgede yeni fikirlere açılacak olan kapıların da artması beklenirken, pek çok emlak konut yatırımcısı harekete geçti ve özelleştirme ile birlikte artacak olan emlak konut fiyatlarını değerlendirmek için konut yatırımı yapmaya başladı. Samsun’un Bafra bölgesinde, emlak konut değerlerinin hızlı bir şekilde artmasının ve bölgenin ekonomik açıdan yükselmesinin beklendiği belediye tarafından açıklandı.

Yapılacak olan özelleştirme için toplam beklenen tazminat tutarı ise 150 bin TL olarak belirlendi. Bazı kesimler bu oranı düşük bulsa da verilen nihai karar olarak bu rakam kayıtlara geçti. Bölgedeki yeni emlak konut seçeneklerini incelemek için Bafra satılık daire Flatfy araması yaparak, fiyatlar artmadan önce yatırımınızı gerçekleştirmenizi tavsiye ediyoruz.

Niğde Eskihisar İlçesinde İmar Planı Onay Aldı!

 

 

Son dönemlerde emlak konut değerleri açısından hızlı bir şekilde yükselişe geçen Niğde ilimizde, Eskihisar için yapılan imar planının onay alması dikkat çekti. Bölgede hızlı bir şekilde yapılması planlanan yeşil alan projesi kapsamında yapılan oylamada, imar planı yüksek çoğunluk ile birlikte onay aldı. Niğde’nin Eskihisar ilçesinde bulunan Ermeni Kilisesi çevresinde yeşil alanların artması gerektiği yönünde yapılan açıklamalardan sonra, bölge içerisinde boş olan ve genellikle estetik durmayan yapıların yeşil alanlara çevrilmesi gerektiği de söylendi. Belediye meclisi içerisinde yapılan oylamada Niğde’nin Eskihisar bölgesinde kilise etrafında yapılacak olan bu imar planının onaylanmasına karar verildi.

Bölgenin yeşil alan açısından güzelleşmesi ile birlikte bölgedeki emlak konut değerlerinin artması beklenirken, emlak konut yatırımcıları harekete geçti ve bölgedeki konutları incelemeye çoktan başladılar. Eğer siz de bölgeye yerleşmeyi düşünen kişilerden biri iseniz ya da bölgede emlak konut yatırımı yapma fikrine sahipseniz, bugünler bunun için en uygun günler! Flatfy Niğde satılık daire seçenekleri araması yaparak tüm ilanları ayrıntılı olarak inceleyebilir ve sizin için en uygun emlak konut fırsatını seçebilirsiniz!

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA