• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Manciniye bu oyuncuyu hediye edecek!
30 Aralık 2013 Pazartesi 13:47

Mancini'ye bu oyuncuyu hediye edecek!

Galatasaray, devre arasında bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Geçen sezon Sneijder ve Drogba'yı alan Aysal, Mancini'ye ise İtalyan yıldızı hediye edecek.
Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın geçen sezon devre arasında Fatih Terim'e yapılan Sneijder-Drogba sürprizinin bir benzerini Mancini'ye de yapmaya hazırlandığı bildirildi. Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un daha önce Zlatan İbrahimovic için birçok kez biraraya geldiği Raiola ile bu kez de Mario Balotelli konusunu masaya yatırdığı bildirildi.
 
MANCINI 'HAYIR' DEMEYECEK
 
Bu görüşmenin 'Berlusconi kararını verdi, Balotelli'yi devre arasında satacak' sözlerinin üzerine gelmesi ise 'transferin gerçekleşme olasılığı yüksek' yorumlarının yapılmasına neden oldu. Aysal, daha önce 'çilek' transferleri önermiş, ancak İtalyan hoca çok sıcak bakmamıştı. Buna karşılık İtalyan hocanın eski öğrencisine 'hayır' demeyeceği belirtiliyor.
 
KAVGA GERİDE KALDI
 
Geçen sezon M. City'de birlikte görev yapan Mancini ve Balotelli, idmanda tartışmış ve büyük olay olmuştu. Bu olayın ardından özür dileyen İtalyan yıldız, geçtiğimiz günlerde de "Mancini, benim için babadan farksızdır" diyerek hocasını ne kadar sevdiğini ortaya koymuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA