• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mahalle İftarları Saraçoğlu Mahallesi’nde
01 Eylül 2010 Çarşamba 14:11

Mahalle İftarları Saraçoğlu Mahallesi’nde

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle İftarlarının dördüncüsü Saraçoğlu Mahallesinde yapıldı. İftara Saraçoğlu ve Erler Mahallelerinden yüzlerce mahalle sakini katıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayında düzenlediği Mahalle İftarları Saraçoğlu Mahallesi’nde devam etti.

Saraçoğlu ve Erler Mahallelerinde oturanların katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğine Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, daire başkanları ve mahalle muhtarları katıldı.

İftar öncesi konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, herkesin Ramazan ayını tebrik ederek, nice Ramazan ve bayramlara hep birlikte ulaşmayı diledi.

Saraçoğlu Mahallesi’nin problemlerinin çözümü için çalıştıklarını kaydeden Başkan Akyürek, bölgeye geçtiğimiz dönem 30 milyon TL’lik kanalizasyon ana şebekesi yatırımı yapıldığını, bu dönem yapılacak yatırımlarla kanalizasyon çalışmasının tamamlanacağını söyledi. Çalışmalarda işbirliği içinde oldukları mahalle muhtarlarına teşekkür eden Başkan Akyürek, mahalle sakinlerinin bayramlarını şimdiden tebrik etti.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun da, Büyükşehir Belediyesi’nin komşuların birbirine gidip gelmesini sağlayan yollar yapmakla kalmadığını, gönül köprüleri kuracak yollar da yaptığını ifade etti. Sorgun, 12 Eylül’de yapılacak referandumda sandığı vatandaşlara emanet ettiklerini de sözlerine ekledi.

Başkan Akyürek ve İl Başkanı Sorgun, iftar yemeğinin ardından vatandaşlarla sohbet ettiler.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA