• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mahalle iftarı Harmancık Mahallesinde
15 Ağustos 2011 Pazartesi 14:26

Mahalle iftarı Harmancık Mahallesi'nde

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle İftarlarına Harmancık Mahallesi ev sahipliği yaptı.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle İftarları’na Harmancık Mahallesi ev sahipliği yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ile mahalle sakinlerinin katıldığı iftar programında konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, komşular arası buluşmayı sağlayan mahalle iftarlarına katılan herkese teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz ise, iftar saatinin sabrın, tahammülün ve ibadeti yerine getirmenin mutluluğunun yaşandığı bir an olduğunu söyledi.

“Dünyanın en ücra köşesinde bile tüm Müslümanların derdi bizim derdimiz” diyen Kapusuz, şöyle konuştu: “Afrika’da yaşanan sıkıntılar için Türk milleti hamiyetperverliğini, sağduyusunu ve sahip çıkma arzusunu ortaya koydu. Gelişmiş ülkeler insanlık adına utanmaktadırlar, utanmayı da hak etmektedirler. Ama bu millet, aşını da ekmeğini de paylaşmasını bilir” dedi.

18 Ağustos’ta Somali’ye gidecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda duyarsız ülkelere yönelik bir konuşma yapacağını vurgulayan Kapusuz, Afrika’yı sömürenlerin zor durumda hiçbir şey yapmadıklarını tüm dünyanın gördüğünü söyledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA