• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Maç Sonrası Yine Olay
22 Şubat 2009 Pazar 09:41

Maç Sonrası Yine Olay

Konyaspor ile Antalyaspor arasında oynanan maçın ardından Konyasporlu taraftarlar, Antalyaspor oyuncularını taşıyan otobüsün camlarını kırdı.

 

Otobüste büyük çapta hasar meydana gelirken, polis ile Antalyasporlu taraftarlar arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

Konyaspor'un Antalyaspor karşısında 2-0'lık üstünlüğünün ardından Konyasporlu bazı taraftarlar maçın ardından bir araya geldi. Ellerinde taşları Antalyaspor oyuncularını taşıyan otobüse attı. Otobüsün ön ve arka camı kırılırken, aracın kaportasında da hasarlar meydana geldi. Polis stat içerisinde geniş güvenlik önlemi aldı. Antalyaspor taraftarının güvenli bir şekilde çıkarılması için çevik kuvvet ekipleri çağırıldı.

Duruma öfkelenen Antalyasporlu taraftarlar ile polis arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Güvenlik kordonu oluşturan ekipler, taraftarı sakinleştirdi. Soyunma odasından çıkan oyuncular camları kırılmış otobüse bindi. Polis otobüsün hasar görmesiyle ilgili tutanak tuttu.

Taraftarları taşıyan otobüsler hareket ederken, Antalyaspor oyuncularını taşıyan otobüs işlemler için bir süre bekledi. Olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

 

(CİHAN)

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA