• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Lucescudan Galatasaray açıklaması!
30 Nisan 2014 Çarşamba 09:29

Lucescu'dan Galatasaray açıklaması!

Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Mircea Lucescu çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Evet, hafta sonu İstanbul'a geldim. Sportif faaliyetleri takip ettim. Ama şu anda sadece başında olduğum Shakhtar Donetsk'i düşünüyorum.Yine de sezon sonunda ne olacağına bakacağım.Galatasaray ile ilgili şimdi bir şey söyleyemem. Türkiye ve Türk futbolunu seviyorum.

Ara transferde neredeyse takımın yarısını yenileyen ancak yine de şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini'nin koltuğu sallantıda. İtalyan hoca, takımı sezon sonunda Devler Ligi'ne doğrudan götüremez, Türkiye Kupası'nı da Eskişehirspor'a kaptırırsa Sarı-Kırmızılıların başında kalması imkansız olacak.

İşte Rumen teknik adamın çarpıcı cevapları:

Ukrayna'da günleriniz nasıl geçiyor? Ülke büyük sorunlar yaşıyor. Rusya ile savaşma olasalıkları var...

* Güneşli güzel bir gün, antrenmandayız. Çalışıyoruz. Ben bir sorun göremiyorum. 2 Mayıs'ta Illichivets ile oynayacağız. Ligin lideriyiz. Ardından 2 karşılaşma daha oynayacağız. Hepsini kazanırsak ligde şampiyonuz. Bizim için her şey yolunda. (Not: Lucescu bu sezon da ligi birinci sırada bitirirse Ukrayna'daki 8. şampiyonluğunu yaşamış olacak. Lucescu, 10 yıldır başında olduğu Shakhtar Donetsk'e 17 kupa kazandırdı.)

Hafta sonu İstanbul'daydınız. Galatasaray yönetimiyle görüşmeniz oldu mu?

* Evet geldim. Gelmişken elbette sportif faaliyetleri (maçları) takip ettim. Karşılaşmaları izledim. Spordaki gelişmeleri takip ediyorum. Ancak Galatasaray'dan kimseyle görüşmedim. Shakhtar ile gelecek sezon sonuna kadar sözleşmem var. Şu anda gördüğünüz gibi antrenmandayım ve sadece Shakhtar'ı düşünüyorum. Fakat sezon sonunda ne olacağına bakacağım. Çıkanhaberlerle ilgilenmiyorum. Galatasaray ile ilgili şu anda bir şey söylemem. Tek söyleyeceğim şey, Türkiye çok sevdiğim bir ülke. Türk futbolunu da seviyorum.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA