• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Lipolysis Cold Jel Sitemizde!
29 Haziran 2020 Pazartesi 15:01

Lipolysis Cold Jel Sitemizde!

Lipolysis Cold Jel Sitemizde!


Müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışan firmamız uzun yıllardır ürün talep eden kullanıcılarına lipolysis orijinal ürün göndermekte ve hızı teslimat ile bir an önce ürün ve ya ürünlerine kavuşturmaktadır. Bu sebeple de oldukça fazla sayıda sipariş almaktadır. Jel formunda satışı bulunan ürün gerek içeriği gerek ise kullanım kolaylığı ile her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmaktadır. Sitemizin üstün hizmet anlayışı ile de sipariş aşamasından teslimata kadar geçen sürede tüm hizmetler kalite ile ilerlemektedir. Üstelik oldukça hızlı bir şekilde gerçekleşen alış verişinizin sonunda keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.


Siparişten Teslimata
Ürün için sipariş verirken istediğiniz ürünün adı, kaç adet talep ettiğiniz, bulunduğunuz il ve ilçe, isim, soy isim, gönderimi yapacak olan kargo şirketi ve ödeme tipi seçimi gibi ayrıntıları sizler için hazırlanmış olan bölümlere girebilirsiniz. Bundan sonra sadece sipariş ver butonuna basabilir ve tüm verilerinizi ve isteklerinizi bize iletebilirsiniz. Kargo gönderimi, teslimat ve ödeme ile alış verişiniz devam etmektedir.


Hangi Kargo Şirketi
Kargo şirketi ve hizmet anlayışı önemlidir. Çünkü sanal ortamda başlayan alış verişiniz gerçek ürünü lipolysis cold teslimat ile elinize almanızla tamamlanmaktadır. Bunun için MNG Kargo, Aras Kargo ve ya PTT Kargo firmalarından birini seçebilirsiniz. Paketiniz bir ile iki iş günü içinde size teslim edilmektedir.


Nasıl Ödeme Yapılabilir?
İstediğiniz sayıya karşılık gelen ürün fiyatını güncel listemizden öğrenebilirsiniz. İnternet bankacılığını tercih ederseniz EFT ve ya havale yapabilirsiniz. Ancak paketi alırken ödeme yapmak isterseniz kredi kartı ve ya nakit ile kapıda ödemeyi de kullanabilirsiniz.


Kullanımı Nasıl Olmalıdır?
Bitkisel içerikli ürün içinde oleik asit, 8 farklı bitki enzimleri ve hyarulonic asit bulunur aynı zamanda çoklu doymamış omega 6 yağ asididir. Kullanım için düşündüğünüz bölgeyi temizleyip jelden bir miktar alarak masaj yapmak suretiyle uygulayabilirsiniz. İlaç değildir.


Fiyatlar
1 adet ürün 129 tl + ücretsiz kargo, 2 adet ürün 219 tl + ücretsiz kargo ve 3 adet ürün 299 tl + ücretsiz kargo olarak değerli alıcılarına ulaştırılmaktadır.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA