• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Lionel Messiye hapis şoku!
06 Temmuz 2016 Çarşamba 15:25

Lionel Messi'ye hapis şoku!

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi ve babası Jorge Horacio Messi'ye vergi kaçakçılığından dolayı 21 ay hapis cezası verildi. Ancak Messi, yasalar gereği 2 yıldan az ceza aldığı için bu cezayı çekmeyecek.

Uzun süredir gündemi meşgul eden Messi'nin vergi kaçırdığına dair süren davada karar verildi. Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi ve babası Jorge Horacio Messi, 21 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ancak yasalar gereği Messi, 2 yıldan az ceza aldığı için hapis cezasını çekmeyecek. Messi'nin aldığı ceza Sky Sports'un canlı yayınında son dakika olarak geçti.

Messi'nin cezası tartışma konusu oldu
Arjantin Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Lionel Messi, gündeme bu kez aldığı hapis cezasıyla geldi. Vergi kaçırdığı suçlamasıyla 21 ay hapis cezasına çarptırılan futbolcu 2 yılın altında bir ceza aldığı için bu cezayı çekmeyecek. Arjantinli futbolcunun kendisi için belirlenecek bir bedeli para cezası olarak ödeyeceği ifade edilirken verilen bu ceza tartışmalara yol açtı. Messi'nin aldığı cezanın süresine dikkat çekilirken İspanyol yetkililerin yıldız oyuncunun hapis cezası almamasına özen gösterdiği öne sürüldü.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA