• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ligde kalacaağız diyor!
18 Mayıs 2009 Pazartesi 01:34

Ligde kalacaağız diyor!

Ligin 32. haftasında kendi sahasında Eskişehirspor ile karşılaşan Konyaspor rakibine 2-1 yenildi.
Ligin 32. haftasında kendi sahasında Eskişehirspor ile karşılaşan Konyaspor rakibine 2-1 yenildi. Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, ne olursa olsun kalan son 2 maçlarını alarak Turkcell Süper Lig"de kalacaklarını söyledi.

 

Ligin son haftalarına girilirken Süper Lig'de kalacak ve düşecek takımlarda şekillenmeye başladı. Turkcell Süper Lig'de oluşan tabloda düşme potasındaki ve şampiyonluğa oynayan takımların puanlarını birbirine çok yakın olması ligi cadı kazanına çevirdi.

 

Düşme potasında yer alan iki takımın mücadelesine sahne olan Konya Atatürk Stadı'nda Konyaspor ve Eskişehirspor karşılaştı. Konyaspor'un öne geçtiği maçta Eskişehirspor mücadeleyi bırakmadı ve rakibini 2-1 yenmeyi başardı. Maç sonu taraftarlar Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak'ı istifaya davet etti.

 

Bu tür olayların alınan yenilgi sonrası normal olduğunu dile getiren Bulak, "Ligin bitimine 2 hafta kala takımı bırakıp gitmek çok kolay. Ancak ben böyle bir adam değilim. Şuna kesinlikle inanıyorum. Bugünkü mücadeleyi İstanbul'da da sergileyip oradan puan ya da puanlarla döneceğiz. Ne olursa olsun bu ligde kalacağız." dedi.

 

İkinci yarı rakiplerine hiç gol pozisyonu vermediklerini iddia eden Bulak, yedikleri gollerin ise yarım pozisyon bile sayılamayacağını söyledi.

 

Bazı gazetecilerin sorularına tepki gösteren Konyaspor Teknik Direktörü Bulak, basın mensupları ile tartıştı. Kendisinin ligden düşme gibi bir korkusu olmadığının altını çizen Bulak, "Konyaspor ligde kalacaktır. Maalesef basınımız bize destek vereceğine 'Ligde kalamazsınız.'diyor. Size rağmen biz bu ligde kalacağız. Bunu herkes görecek." diye konuştu.

 

Eskişehir Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise, oyuncuların ortaya koyduğu oyundan çok memnun olduğunu ifade etti.

 

Ligin son haftaları yaklaştıkça maçlardaki stresin daha da arttığını aktaran Çalımbay, "Bugün Konyaspor içinde bizim içinde çok önemli bir maç oynadık. Biz iyi bir takımız ve iyi futbolcularımız var. Bunu saha içerisinde de gösterdik. Kalan son 2 maçımızı da alıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz." dedi.

 

Bu senenin Eskişehirspor camiası için çok önemli olduğunu belirten Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürdü;

 

"Eskişehirspor bu sene lige çıkmış bir ekip. O yüzden bu sene ligi iyi bir yerde bitirmemiz çok önemli. Bu takıma ve camiaya büyük moral verecektir. Henüz lig bitmiş değil kalan maçları da alıp ligi orta sıralarda bitirmek istiyoruz."

 

Konyaspor Eskişehirspor maçında olağan üstü güvenlik önlemleri de alındı. Maç boyunca statta ve çevresinde kuş uçurtulmazken. Güvenliği sağlamak için bin 400 polis görev yaptı. (CİHAN

 

 

YORUMLAR
Haberde çabukluk
Hoca Gitmiş
Hoca gönderilmiş,hayırlı ugurlu olsun.Hakan kutlu yeni hoca olabilir.
88.254.254.81
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA