• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Leyla İle Mecnun dizisi büyük kitle oluşturdu
03 Şubat 2013 Pazar 17:07

Leyla İle Mecnun dizisi büyük kitle oluşturdu

''Leyla ile Mecnun'' deyince herkesin içinin dağlandığı aşk hikayesi, iki yıl önce başlayan diziyle gülmenin de adresi oldu.

''Leyla ile Mecnun'' çöllere uzanan ölümsüz aşk hikayesi. Yüzyıllarca dilden dile anlatıldı, şiirler yazıldı, şarkılar söylendi, Yeşilçam'a kadar uzandı. Ancak ''Leyla ile Mecnun'' deyince herkesin içinin dağlandığı bu aşk, iki yıl önce başlayan diziyle gülmenin de adresi oldu.

Havanın buz kestiği, yağmur ve karın çekimleri zorlaştırdığı bir günde ''Leyla ile Mecnun'' setinde, dizinin iki ana zıt karakteri ''Erdal Bakkal ve İsmail Abi'' sorularını yanıtladı.

Dizinin Erdal Bakkal'ı Cengiz Bozkurt, ''Şaka değil, ben hala bakkaldan alışveriş yapıyorum mahallede. Zincirler yerine o bölgede tek şubesi olan ya da o mahallede yıllardır hizmet veren esnafı tercih ediyorum'' dedi.

''İsmail Abi'' Serkan Keskin, ''Gerçekte olamayacak kadar değişik bir adam olduğu için İsmail Abi'yi sevdik. Ben 'hop' demeyince bozuluyorlar. Sonuçta bu bir karakter ve ben bütün hayatımı öyle yaşamıyorum'' diye konuştu. AA

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA