• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Latif Erdoğan: Fetullah Gülen’i CIA eğitti
07 Ağustos 2016 Pazar 12:35

Latif Erdoğan: Fetullah Gülen’i CIA eğitti

Yazar Latif Erdoğan 45 yıl yayında bulunduğu Fetullah Gülen ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, Gülen’in çocuk yaştayken ABD İstihbarat Servisi CIA’nin desteğiyle özel eğitildiğini söyledi.

Yazar Latif Erdoğan, Fetullah Gülen’in 16 yaşında iken dönemin MİT elemanları tarafından özel bir eğitime tabi tutulduğunu, bunun arkasında ise CIA desteği olduğunu söyledi. Erdoğan”1950 yıllarındaki MİT, CIA demektir. O zamanlar maaşlar CIA tarafından ödenmiştir. Daha sonra Gülen, İzmir’de cemaatini kurdu. CIA’yla yakın temasa geçtiği anlaşılıyor. Ordu, sıkı yönetim zamanında bile CIA’nın isteği nedeniyle Gülen’in üzerine gitmiyor. Hatta önü açılıyor. 1976’dan sonra bilindiği halde askeri okullara talebe gönderip yetiştirmesine göz yumuluyor. Bu da meselenin tamamen bir proje olduğunu gösteriyor. Bu ancak şeytanın aklına gelebilecek bir projedir” diye konuştu.     

ADİL ÖKSÜZ KİLİT İSİM

Latif Erdoğan, şunları söyledi: “Bu darbe başarılı olsaydı bugün hiçbirimiz yoktuk. Yüz binlerin öldürülmesi Gülen’in umurunda değil. Her türlü planı yaptılar ancak hesap etmedikleri meydanlar oldu. Millet, milli iradesine, demokrasiye ve Cumhurbaşkanı’na sahip çıktı. Arkası gelmeyen açıklamaları suikast mesajı olabilir. Gülen’in Erdoğan ve Erbakan saplantısı eskilere dayanır. CIA, Gülen’e hangi tarafta olmayı emrettiyse o tarafta olduğunu görüyoruz. Gülen’in bütün hainliğine rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merhamet yüzünü gösterdi. Gülen ise kim ona iyilik yaparsa nankörlük yapar, yaptı.”     

Yazar Erdoğan, Gülen’in devletin bütün birim ve kademelerine sızdığını, ordu ve emniyette silah ve güç nedeniyle ağırlığının ön plana çıktığını anlattı. Darbe girişimi gecesi Akıncı Üssü’nde bulunan ve gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Adil Öksüz’ün Gülen’in yanında senelerce mollalık yaptığını, yıllardır askerlerden sorumlu olduğunu, Hava Kuvvetleri’ne baktığını ifade eden Erdoğan, “Darbe sürecinde en tepedeki adamdır. Gülen’i temsilen orada bulunmuştur. Onun orada söylediği her şey, Gülen’in söylediği kabul edilmiştir “ ifadesini kullandı.

TERÖR örgütü İŞBİRLİĞİ

FETÖ’cülerin darbe girişiminde bulunduğu tarih ve sonrasında diğer terör örgütlerinin de faaliyetlerini rölantiye aldıklarına dikkati çeken Latif Erdoğan, “Bu da bunları bir üst aklın idare ettiğinin kanıtı. PKK’yı, FETÖ’yü, DHKP-C’yi onlar idare ediyorlar. ‘Dur’ diyorlar duruyor, ‘yürü’ diyorlar yürüyor” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA