• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kutsal topraklara yolculuk
20 Ekim 2019 Pazar 17:37

Kutsal topraklara yolculuk

Kutsal topraklara yolculuk

Kutsal topraklara yolculuk yapmak isteyen milyonlarca insan her sene Hac mevsimi dışında düzenlenen umre turlarına katılırlar. Umre tur firmalarının gerçekleştirdikleri bu turlar, kişilerin umre ziyareti yaparken ihtiyaç duyabilecekleri her şeyi temin etmekle mükellef olan organizatörlerdir. Peki, umre turu için firma seçerken nelere dikkat edilmelidir?

Umre, hac mevsimi dışında, herhangi bir zaman diliminde gerçekleştirilebilen ve her Müslümanın ömründe bir kere de olsa mutlaka yerine getirmesi gereken bir ibadet türüdür. Bu ibadetin hac ibadetinden farkları vardır; mesela hac mevsimi dışında yapılması, şeytan taşlamanın olmaması Arafat ve Müzdelife vakfesi ile kurban kesme gibi şartların olmaması, hac ibadetinden ayırmaktadır. Daha çok "ziyaret amaçlı” gerçekleştirilen umre, tur firmalarının sağladığı hizmetler eşliğinde gerçekleşmektedir. Firma seçerken öncelikle umre tur fiyatları konusunda en ucuz fiyatı veren firmayı bulmaya çalışın. Fakat bulduğunuzda kesinlikle sözleşmelerini anlayarak okuyun ve size sunulacak avantajların neler olduğunu öğrenin.

Rehberlik hizmeti önemlidir
Yılların birikim ve deneyimi ile umre tur hizmeti sunan inanç Turizm olarak en çok karşılaştığımız problemlerden birinin de rehberlerin bilgili olmamasından dolayı yaşanan problemlerdir. Çoğu umrecilerin bu konuda şikâyet etmelerinin haklı gerekçeleri olsa da böyle bir durumla karşı karşıya kalmamak için firmanın rehberlik hizmetini sunan kişileri hakkında bilgi edinmek gerekir. Tecrübeleri, deneyimleri, siyer bilgileri ve Mekke-Medine ile ilgili bilgilerinin eksiksiz olmasına kesinlikle dikkat edilmelidir. İnanç Turizm olarak yılların birikim ve tecrübesine sahip olan rehberlerimizin eşliğinde katılabileceğiniz 2020 umre turları ile aradığınız kaliteyi bulacak ve ibadetinizden daha fazla haz alarak döneceksiniz.

Konaklama hizmetleri
Genel olarak umre tur fiyatları aynı olsa da en büyük farklılık konaklama hizmetlerine yansıyor. Bazı firmaların çok düşük fiyat vermelerinin en büyük nedeni de budur. Kâbe'ye uzak otellerde konaklama hizmeti veren firmaların fiyatları daha uygun olsa da kesinlikle ibadetinizden tat almak için bu tip şeylerden uzak durmanızı öneririz. Umre programları konusunda birikimi müşterilerine hizmet sunan İnanç Turizm, konaklamada en iyi seçenekleri sunarak konuklarını memnun etmeye devam ediyor yerinizi ayırtmak için acele edin. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA