• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kuşçada Şiho-Ayşe Akdeniz Kuran Kursu açıldı
11 Temmuz 2011 Pazartesi 16:33

Kuşça'da Şiho-Ayşe Akdeniz Kur'an Kursu açıldı

Konya'nın Cihanbeyli ilçesine bağlı Kuşça Beldesi'nde yapımı iki ayda tamamlanan Şiho-Ayşe Akdeniz Kur'an Kursu törenle eğitim öğretime açıldı.
Konya'nın Cihanbeyli ilçesine bağlı Kuşça Beldesi'nde yapımı iki ayda tamamlanan Şiho-Ayşe Akdeniz Kur'an Kursu törenle eğitim öğretime açıldı.
 
Kuşça Beldesi'nde yaşayan hayırsever işadamı Mustafa Akdeniz tarafından anne ve babasının hayrına yaptırılan Kur'an Kursu'nun açılışını Konya milletvekilleri Mustafa Kabakçı ve Ayşe Türkmenoğlu gerçekleştirdi. Açılışa Cihanbeyli Kaymakamı Kemal Kızılkaya ile birlikte Kuşça Belediye Başkanı İsmet Karaca ve komşu beldelerin başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Açılış sırasında konuşan Konya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Mustafa Kabakçı, emeği geçenlere teşekkür etti. Kabakçı, kendisinin Kur'an-ı Kerim'i 30 yaşında öğrendiğini belirterek yapılan bu binanın Kuşça Beldesi için çok önemli olduğunu, bu kursa, kadın erkek çoluk çocuk herkesin katılması gerektiğini işaret etti.

Açılışın ardından kurs binası gezildi daha sonra katılımcılara kursu yaptıran hayırsever işadamı Mustafa Akdeniz'in evinde yemek ikram edildi. Programda ayrıca Kuşça Belediyesine alınan bir adet itfaiye aracının da anahtar teslimi yapıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA