• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Kurultayımız birlik ve beraberliğimiz perçinleyecek
17 Mart 2018 Cumartesi 16:07

“Kurultayımız birlik ve beraberliğimiz perçinleyecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Murat Çiçek, partilerinin 12. Olağan Büyük Kurultayının birlik ve beraberliklerini çelik gibi perçinleyeceğini söyledi.

18 Mart Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilecek 12. Olağan Büyük Kurultay öncesi basın toplantısı düzenleyen MHP İl Başkanı Murat Çiçek, kurultayın coşkuyla geçeceğini belirterek, "MHP 49 yıldır aynı ruhla devam eden davasını, 12. Olağan Büyük Kurultayında, "Milli duruş, şühedaya vefa, millete beka" diyerek coşkuyla gerçekleştirecek, geleceğe emin adımlarla yürüyecektir. Bu toplantımız, 12. Olağan Büyük Kurultayımızın bir ön hazırlığının başlangıcı, kutlu bir diriliş ve yükselişin müjdesi olacak ve 2019 yılından sonraki Türkiye'nin, stratejik dönüm noktası, bir değerlendirme ve analiz fırsatı sunacaktır. Bu kurultayımızı gerçekleştirirken gururluyuz, çünkü bu kurultay yüreklerimizin toplu atmasını sağlayacak. Mutluyuz çünkü birlik ve beraberliğimiz çelik gibi perçinleyecek. Ümitliyiz çünkü milletin yaralarının sarılmasına, devletin bekasının kurtulmasına vesile olacaktır" dedi.

"Cumhur ittifakının kazananı Türkiye, karlı çıkanı Türk milletidir"

Cumhurbaşkanlığı sistemini sabote etmeye çalışanların olduğunu belirten Murat Çiçek, "Yeni sistem bilerek ya da bilmemezliğe gelerek sabote etmeye uğraşan vazgeçirmeye uğraşan taraflar var. İttifak diyoruz, CHP ve yedekleri koalisyon uydurmasıyla önümüze geçmeye, ayağımıza çelme takmaya çalışıyorlar. İttifak ve koalisyonun farkını bilmeyenlere ne yapsam, ne anlatsam boştur, zira gafile kelam nafile kelamdır. Cumhur, milletin kendisi, ittifak ise milletimizin iradesidir. Açık açık söylüyor ve buradan ilan ediyorum, Cumhur ittifakının kazananı Türkiye, karlı çıkanı Türk milletidir. Milliyetçi ve Ülkücü kadrolar olarak hedefimiz 2023'ün lider ülke Türkiye'sini oluşturmaktır" ifadelerini kullandı.

"Duruşumuzdan bir an olsun ayrılmayacağız"

MHP'nin engin bir millet sevgisiyle ve sorumluluk bilinciyle hareket etmeyi ilke edindiğini söyleyen Çiçek, "MHP bazılarının aklının alamayacağı kadar engin bir millet sevgisiyle ve sorumluluk bilinciyle hareket etmeyi ilke edinmiş bir partidir. MHP teşkilatları, bizlere gönül veren vatandaşlarımız bunun farkında ve bilincindedir. Özellikle milli varlığımızın ağır tehlikelere maruz kaldığı son yıllarda böylesi bir karara ve kararlılığa olan ihtiyaç her zamankinden daha fazladır. Bu partiye gönül veren ülkücü milliyetçi kadrolarımız yükselen bir değer olarak milletin gönlünde yer almaya çalışacağız. Bunda önce olduğu gibi bundan sonra da, önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben duruşumuzdan bir an olsun ayrılmayacağız. Hakkımız olanı alacağız hak ettiğimiz siyasi mevki ve kutlu mertebelere ulaşmak maksadıyla çalışacağız, kazanacağız, başaracağız" şeklinde konuştu.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA