• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı
07 Kasım 2013 Perşembe 14:56

Kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı

Selçuklu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Konya İşitme Engelliler Derneği ve Konya İşkur Müdürlüğü ortaklaşa organize ettikleri İşitme Engellilere yönelik Ev tekstili Ürünleri kursuna ...
Selçuklu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Konya İşitme Engelliler Derneği ve Konya İşkur Müdürlüğü ortaklaşa organize ettikleri İşitme Engellilere yönelik Ev tekstili Ürünleri kursuna katılan ve başarılı olan kursiyerlere düzenlenen bir törenle sertifikaları dağıtıldı
Konya Öğretmen evi (merkez) sosyal tesislerinde gerçekleştirilen sertifika dağıtım törenine Konya İşkur Müdürü Lokman Ceylan. Selçuklu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Latif Kaya ve Müdür yardımcıları, Konya İşitme Engeliler Derneği Konya Şube Başkanı Talip Rusçuklu, Tercümanı Fahri İnel,  Kurs öğretmeni Vasfiye Aslı Dikilitaş ve çok sayıda kursiyer ile aileleri katıldı.
Konya İşitme Engeliler Derneği Konya Şube Başkanı Talip Rusçuklu, tercüman aracıyla yaptığı açıklamasında, Ev Tekstili Ürünleri kursunun açılmasında emeği geçenlere ve kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.
Selçuklu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Latif Kaya “ Her yerde herkese eğitim sloganı ile İşitme Engelli bireylerimizin de topluma katılmaları, kendilerini ispat etmeleri açısında bu tür kursları sürekli açmaktayız. 2013–2014 eğitim öğretim yılında engelli vatandaşlarımıza yönelik değişik kurslarımız devam etmektedir. Bize ulaştıkları vakit Selçuklu Halk Eğitim Merkezi olarak her türlü yardımı yapmaya hazırız. Bu kursumuzda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.
Konya İş Kur Müdürü Lokman Ceylan ise “ Konya İşitme Engelliler Derneği, Selçuklu Halk Eğitim Merkezi ve Konya İşkur Müdürlüğü olarak ortaklaşa açtığımız işitme engeliler vatandaşlarımıza yönelik “Ev Tekstili ürünleri” kursu başarıyla tamamlayan 10 kursiyerimize belgelerini vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Konya İşkur Müdürlüğü olarak belgelerini alan bu kursiyerlere iş konusunda da inşallah yardımcı oluruz” dedi.
Protokol konuşmalarının ardından 5 ay süren İşitme Engellilere yönelik Ev Tekstili Ürünleri kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikaları protokol üyeleri tarafından verildi.
Sertifika dağıtım töreni çektirilen toplu fotoğraf ve yenilen akşam yemeğiyle son buldu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA