• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Küme düşecek 5 takımı açıkladı
09 Ocak 2012 Pazartesi 11:24

Küme düşecek 5 takımı açıkladı

Usta yorumcu Ahmet Çakar, katıldığı programda küme düşecek 5 takımın ismini verdi.
Usta yorumcu Ahmet Çakar, katıldığı programda küme düşecek 5 takımın ismini verdi.
Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Çakar canlı yayında 58. maddenin değiştirilmemesi halinde Fenerbahçe'nin de aralarında bulunduğu 5 takımın küme düşeceğini öne sürdü.
"ŞENER ERZİK TFF BAŞKANI OLACAK"

Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Demirören'in, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ı kumpasa getirmek istediğini öne süren Çakar " 58. maddeyi federasyon değiştirecek. Fener ve diğerleri kümede kalacak. Mehmet Ali Aydınlar'ın üstüne basıp silecekler ve başkanlıktan atacaklar. Haziran ayında da Federasyon başkanlığına Şener Erzik'i getirecekler" dedi.

"FENERBAHÇE PLAY-OFF OYNAYAMAZ"

Mart ayında 58. maddenin kabulü halinde Fenerbahçe'nin Play-Off maçlarını oynayamayacağını ifade eden Çakar "Mart ayında Fenerbahçe'den hatırı sayılır bir puan silecekler ve Fenerbahçe bu sezon Play-Off'ta oynayamayacak." diye konuştu.

"FENERBAHÇE KÜME DÜŞECEK
"

Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, 58.maddenin değiştirilmemesi halinde ligde 5 takımın düşeceğini öne süren Çakar bu takımların isimleri açıkladı.

Çakar'ın iddiası göre Fenerbahçe, Sivasspor, Mersin idman Yurdu, Giresunspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor küme düşecek.

Beşiktaş'ın küme düşüp düşmeyeceği konusunda soru işaretleri olduğunu kaydeden Çakar, Aydınlar'ın Kulüpler Birliği'nden 58. madde hakkında net bir tavır beklediğini de kaydetti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA