• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kuluya 15 bin gurbetçi geldi
22 Haziran 2012 Cuma 15:04

Kulu'ya 15 bin gurbetçi geldi

Konyanın Kulu ilçe Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, çeşitli ülkelerde çalışan yaklaşık 15 bin gurbetçinin, yaz tatilinin gelmesiyle birlikte ilçeye geldiğini söyledi.
Konya’nın Kulu ilçe Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, çeşitli ülkelerde çalışan yaklaşık 15 bin gurbetçinin, yaz tatilinin gelmesiyle birlikte ilçeye geldiğini söyledi. 
Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, yaz tatilinin başlamasıyla birlikte çeşitli ülkelerde ikamet eden ve çalışan yaklaşık 15 bin gurbetçinin gelmesiyle, ilçede yoğunluğun yaşandığını ifade etti. Çok sayıda Kululu gurbetçinin de ilçeye gelmek için hazırlıklar yaptığını belirten Başkan Yıldız, gurbetçilerin varlığının kendilerine gurur verdiğini kaydetti. Gurbetçilerin isteklerini, taleplerini ulaştırmaları halinde ellerinden gelen imkanlar çerçevesinde hizmetlerine koşacaklarını aktaran Başkan Yıldız, “Her zaman belediye olarak kapımız herkese açıktır. Her türlü sorunun çözümü için gayret ve çaba göstereceğimizden emin olsunlar” dedi. Özellikle park konusunda vatandaşların duyarlı olmalarını isteyen Başkan Yıldız, “Gurbetçilerimiz Kulu’ya yapacakları yatırımlarının devamını bekliyoruz. Çünkü Kulu’ya yatırım ülkeye yatırım demektir. Gurbetçilerin hepsine hoş geldiniz diyorum. Çayımı içmeye bekliyorum” şeklinde konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA