• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kuludaki liseler akıllı tahtalarına kavuşuyor
21 Ağustos 2013 Çarşamba 14:27

Kulu'daki liseler akıllı tahtalarına kavuşuyor

Konyanın Kulu ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Fatih Projesi kapsamında 7 lisede alt yapı çalışmaları sürüyor.
Konya’nın Kulu ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Fatih Projesi kapsamında 7 lisede alt yapı çalışmaları sürüyor.
Kulu merkezde Düden Anadolu Lisesi, Anadolu Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Karacadağ, Kozanlı ve Tavşançalı liselerinde Fatih Projesi kapsamında altyapı çalışmaları devam ediyor.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Çetin Balcı, “Eğitimde Fatih Projesi kapsamında ihalesi yapılan ‘yerel alan ağı pasif üyeler ve aktif cihazların kurulum işi’ sözleşme gereği Eylül 2013 tarihine kadar tamamlanarak teslim edilecek. Fatih projesi kapsamındaki projeye ait çalışmaları yerinde inceleyerek sözleşme tarihine kadar gerekirse mesai dışında da çalışılarak bitirilip teslim edilmesi gerekiyor. Denetim masasının ve cihazların bir odadan dağıtımları yapılacak” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA