• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kuluda yardımlaşma gecesi
20 Temmuz 2011 Çarşamba 13:07

Kulu'da yardımlaşma gecesi

Kulu Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği Geleneksel Dayanışma Gecesinin 2'incisi dün akşam yapıldı.
Kulu Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği Geleneksel Dayanışma Gecesinin 2'incisi dün akşam yapıldı.
    
Dernek Başkanı Korkut Yiğitalp, Olof Palme Parkı'ndaki buluşmada yaptığı konuşmada, dernek olarak bu yıl 2'incisini düzenledikleri programda, yardımlaşma geleneğini daha sağlam temellere oturtmak için hemşehrileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
    
Derneğin kurulmasının ardından kendilerine çok büyük bir ilgi gösterildiğini söyleyen Yiğitalp, şunları kaydetti:
    
''Kulu'daki yardıma muhtaç aile ve öğrencilere ellerimizden gelen yardımı yapıyoruz. Kululu gurbetçilerimiz ve iş adamlarımızdan bizlere daha fazla destek olmalarını bekliyoruz.''
    
Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız da derneğin kısa bir süre içinde çok büyük başarılara imza attığını dile getirerek, derneğin üniversite öğrencilerine burs verdiğini hatırlattı.
    
Dernekle iş birliği yaptıklarını bildiren Yıldız, belediye bünyesinde kurulan Paylaşım Merkezi'nin ilçe halkına hizmet verdiğini ve dernek işbirliğiyle Evde Bakım Hizmeti sunduklarını belirtti.
    
Davetlilerin derneğe bağışta bulunduğu gecede, ikramların ardından tüm geliri derneğe kalmak üzere hediye çekilişleri yapıldı. Geceye, İsveç İslam Federasyonu Başkanı Tahir Akan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Altuntaş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yetiş, Belde Belediye Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA