• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kuluda Tütüncü güven tazeledi
12 Temmuz 2014 Cumartesi 14:36

Kulu'da Tütüncü güven tazeledi

Konya’nın Kulu ilçesinde faaliyet gösteren Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 3. Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Kulu Halk Kütüphanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede tek aday olarak gösterilen Dr. Murat Tütüncü oy birliği ile tekrar başkanlığa seçildi. Toplantıda selamlama konuşması yapan Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Murat Tütüncü, amaçlarının Kulu’nun eğitimli yetişmiş insan gücünü artırmak, kimsesiz yoksul kişilerin daha iyi bir yaşama kavuşturulmasını sağlamak olduğunu söyledi. Dernek Başkanı Tütüncü, Kulu ve mahallelerindeki 8. sınıfları kapsayacak şekilde TEOG Deneme Sınavı’nın başarıyla uygulandığını, başarılı öğrencilerin ödüllendirildiğini ve okullardaki başarısız öğrenciler için ‘sende katıl’ projesi hazırlandığını ifade etti. Uygulama yapılması için de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne projenin verildiğini söyleyen Tütüncü, yaz okulu hazırlıklarının da başladığını ifade etti.
Derneğin alt birimler oluşturularak kurumsallaşmaya başladığını dile getiren Tütüncü, “Son olarak ödüllü matematik yarışmaları yapıp dereceye girenleri ödüllendirdik. Yoksul ve Fakir ailelere gıda yardımı yapılmaya devam ediyor. Ayrıca derneğimize başvuran 145 yardıma muhtaç üniversite öğrencisine burs verdik” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA