• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kuluda taşımalı eğitim tartışıldı
07 Nisan 2011 Perşembe 16:49

Kulu'da taşımalı eğitim tartışıldı

Konya'nın Kulu ilçesinde okul servislerinin dikkat etmesi gereken hususlarla ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Konya'nın Kulu ilçesinde okul servislerinin dikkat etmesi gereken hususlarla ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
 
Merkez İlköğretim Okulu konferans salonunda düzenlenen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Altuntaş ile servis sürücüleri katıldı. 2011-2012 Eğitim-Öğretim dönemi için ihale şartlarının Mayıs ayından sonra belirleneceğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Altuntaş, "Eski şartnamede yer alan bazı konularda yeni eğitim döneminde değişiklikler yapılacak. Düşük ve sıfır karlı teklifler kabul edilmeyecek.
 
Bakanlığın belirlediği fiyatlarla kimse kar etmeden çalışması gibi durum söz konusu olmayacak. Şu an ilçemizde 18 taşıma merkezinde 60 servis aracı bulunuyor.
 
İhaleye girecek sürücülerimiz öncelikle ihale şartlarını çok iyi okumalı ve kapalı zarf usulü teklif verileceğini unutmamalı. Ayrıca araçlardaki teknik donamının eksiksiz olmasına dikkat etmelidirler" dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA