• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kuluda hırsız cips kuponlarını çaldı
27 Şubat 2013 Çarşamba 15:31

Kulu'da hırsız cips kuponlarını çaldı

Konyanın Kulu ilçesinde park halindeki kamyonun camını kırıp içeriye giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, torpido gözünde bulunan 300 TL değerinde cip kuponu ile bir miktar bozuk parayı alarak..
Konya’nın Kulu ilçesinde park halindeki kamyonun camını kırıp içeriye giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, torpido gözünde bulunan 300 TL değerinde cip kuponu ile bir miktar bozuk parayı alarak kayıplara karıştı.
Olay, gece saatlerinde Karşıyaka Mahallesi Siteler Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir cips firmasının bayiliğini yapan Mustafa Koçak’a ait 42 EF 680 plakalı park halindeki kamyonun camını kıran kimliği belirsiz kişi veya kişiler, torpido gözünde bulunan 300 TL değerindeki cips kuponunu ve bir miktar parayı alarak kayıplara karıştı. Sabah işe gitmek için evinden çıkan Mustafa Koçak, aracının camının kırık olduğunu fark edince polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kamyonda parmak izi araması yaptı. Yapılan incelemelerin tamamlanmasının ardından polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA